خوش آمدید Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

سدیم PCA CAS 28874-51-3

ویژگی های اساسی
محل تولید: چین
نام تجاری: Senzhuo
گواهینامه: ISO9001
شماره مدل: SZ-CH
املاک تجاری
حداقل مقدار سفارش: 1 کیلوگرم
قیمت: قابل مذاکره
شرایط پرداخت: L/C، T/T، وسترن یونیون
توانایی عرضه: 25000 کیلوگرم در سال
خلاصه محصول
سدیم PCA CAS 28874-51-3 سدیم PCA در لوازم آرایشی به عنوان مرطوب کننده، نرم کننده پوست و عامل ضد الکتریسیته ساکن استفاده می شود. این یک جزء طبیعی پوست و یک مرطوب کننده عالی است. لایه شاخی پوست را تقویت می کند و توانایی مرطوب کنندگی پوست را افزایش می دهد. مشخصات مورد مشخصات ظاهر مایع شفاف شفاف مقدار ...

جزئیات محصول

برجسته کردن:

مواد اولیه سدیم PCA برای لوازم آرایشی

,

سدیم PCA CAS 28874-51-3

,

مواد تشکیل دهنده مراقبت از پوست با PCA سدیم

CAS No: 28874-51-3
Molecular Formula: C5H6NNaO3
Molecular Weight:: 151.1
Appearance: مایع شفاف شفاف
Melting Point: 125 درجه سانتی گراد
Boiling Point: 313.7 ℃
توضیحات محصول

سدیم PCA CAS 28874-51-3


سدیم PCA در لوازم آرایشی به عنوان مرطوب کننده، نرم کننده پوست و عامل ضد الکتریسیته ساکن استفاده می شود. این یک جزء طبیعی پوست و یک مرطوب کننده عالی است. لایه شاخی پوست را تقویت می کند و توانایی مرطوب کنندگی پوست را افزایش می دهد.


مشخصات


مورد مشخصات
ظاهر مایع شفاف شفاف
مقدار pH 6.5-7.5
سنجش 50%-55%
هوی متال ≤10ppm
حلالیت در آب محلول در آب. نامحلول در اتانول

برنامه

1.به طور عمده در لوازم آرایشی کرم، محلول ها، شامپو، و غیره استفاده می شود، اما همچنین به جای گلیسیرین برای خمیر دندان، داروهای پماد، تنباکو، چرم، پوشش برای عوامل مرطوب کننده، و مواد کمکی رنگرزی فیبر شیمیایی، نرم کننده ها، عامل آنتی استاتیک، همچنین معرف بیوشیمیایی است.

2.عایق عایق آرایشی

بخش PCA-Na فاکتور مرطوب کننده طبیعی یکی از اجزای مهم، جذب رطوبت بالا و غیر سمی، غیر محرک، پایداری خوب است، محصولات مراقبت از آرایش طبیعی ایده آل برای مراقبت از پوست مدرن است، می تواند پوست و مو را با مرطوب شدن، نرمی، الاستیسیته و درخشندگی و خاصیت ضد الکتریسیته ساکن باشد.

3. عامل سفید کننده پوست

PCA-Na یک عامل سفید کننده عالی پوست است، مهار فعالیت تیروزین اکسیداز، می تواند از "ملانوئید" در رسوب پوست جلوگیری کند، به طوری که پوست سفید شود.

4. عامل نرم کننده شاخی

PCA-Na می تواند عامل نرم کننده کراتین باشد، پوست "پسوریازیس" اثر درمانی خوبی دارد.

PCA-Na عمدتاً در لوازم آرایشی کرم، محلول‌ها، شامپوها و غیره استفاده می‌شود، همچنین در گلیسیرین برای خمیر دندان، داروهای پماد، تنباکو، چرم، رنگ به عنوان عامل مرطوب‌کننده، و مواد کمکی رنگرزی فیبر شیمیایی، نرم‌کننده‌ها، عامل ضد الکتریسیته ساکن، همچنین معرف‌های بیوشیمیایی استفاده می‌شود.

سدیم PCA CAS 28874-51-3

محصولات مرتبط

درخواست ارسال کنید