Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Sodyum PCA CAS 28874-51-3

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-CH
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1kg
Fiyat: Pazarlık edilebilir
Ödeme Şartları: L/C,T/T,Western Union
Tedarik Yeteneği: 25000KG/yıl
Ürün Özetleri
Sodyum PCA CAS 28874-51-3 Sodyum PCA kozmetikte nemlendirici, cilt yumuşatıcı ve antistatik madde olarak kullanılır. Cildin doğal bir bileşenidir ve mükemmel bir nemlendiricidir. Stratum korneum'u güçlendirir ve cildin kendi nemlendirme yeteneğini artırır. Şartname Öğe Şartname Dış görünüş Berrak ...

Ürün Detayları

Vurgulamak:

Sodyum PCA kozmetik hammaddesi

,

Sodyum PCA CAS 28874-51-3

,

Sodyum PCA cilt bakımı bileşeni

CAS No: 28874-51-3
Molecular Formula: C5H6NNaO3
Molecular Weight:: 151.1
Appearance: Berrak şeffaf sıvı
Melting Point: 125°C
Boiling Point: 313,7°C
Ürün Tanımı

Sodyum PCA CAS 28874-51-3


Sodyum PCA kozmetikte nemlendirici, cilt yumuşatıcı ve antistatik madde olarak kullanılır. Cildin doğal bir bileşenidir ve mükemmel bir nemlendiricidir. Stratum korneum'u güçlendirir ve cildin kendi nemlendirme yeteneğini artırır.


Şartname


Öğe Şartname
Dış görünüş Berrak şeffaf sıvı
pH değeri 6.5-7.5
tahlil %50-%55
Ağır Metal ≤10ppm
Suda Çözünürlük Suda çözünür. Etanolde çözünmez.

Başvuru

1. Esas olarak krem ​​​​kozmetik, solüsyon, şampuan vb.'de kullanılır, aynı zamanda diş macunu, merhem ilaçları, tütün, deri, ıslatma maddeleri için kaplamalar ve kimyasal elyaf boyama yardımcıları, yumuşatıcılar, antistatik ajan için gliserin yerine de biyokimyasal reaktiflerdir.

2.Kozmetik yalıtım maddesi

PCA-Na Doğal nemlendirici faktör bölümü önemli bileşenlerden biridir, yüksek nem emilimi ve toksik olmayan, uyarıcı olmayan, iyi stabilite, modern cilt bakımı ideal doğal makyaj sağlık bakım ürünleridir, cildi ve saçları ıslatabilir, Yumuşaklık, elastikiyet ve parlaklık ve antistatik özellik.

3. Cilt beyazlatma maddesi

PCA-Na mükemmel bir cilt beyazlatma maddesidir, tirozin oksidaz aktivitesinin inhibisyonu, ciltte “melanoid” birikmesini önleyebilir, böylece cilt beyazlaşır.

4. Azgın yumuşatıcı madde

PCA-Na keratin yumuşatıcı ajan yapabilir, cilt “sedef hastalığında” iyi bir terapötik etkiye sahiptir.

PCA-Na esas olarak krem ​​​​kozmetik ürünlerinde, solüsyonlarda, şampuanlarda vb. kullanılır, ayrıca diş macunu, merhem ilaçları, tütün, deri, ıslatma maddesi olarak boya ve kimyasal elyaf boyama yardımcıları, yumuşatıcılar, Anti-statik ajan için gliserinde de kullanılır, ayrıca biyokimyasal reaktiflerdir.

Sodyum PCA CAS 28874-51-3

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder