Καλώς ήρθατε στο Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Νάτριο PCA CAS 28874-51-3

Βασικές ιδιότητες
Χώρος καταγωγής: Κίνα
Ονομασία μάρκας: Senzhuo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμός μοντέλου: SZ-CH
Εμπορικά Ακίνητα
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1KG
Τιμή: Διαπραγματεύσιμα
Όροι πληρωμής: L/C,T/T,Western Union
Ικανότητα εφοδιασμού: 25000KG/έτος
Σύνοψη του προϊόντος
Sodium PCA CAS 28874-51-3 Το Sodium PCA χρησιμοποιείται στα καλλυντικά ως ενυδατικό, μαλακτικό δέρματος και αντιστατικός παράγοντας. Είναι φυσικό συστατικό του δέρματος και εξαιρετική ενυδατική κρέμα. Ενισχύει την κεράτινη στιβάδα και ενισχύει την ενυδατική ικανότητα του ίδιου του δέρματος. Προσδιορ...

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Επισημαίνω:

Πρωτεύουσα ύλη για καλλυντικά PCA

,

Νάτριο PCA CAS 28874-51-3

,

Συστατικό για τη φροντίδα του δέρματος PCA

CAS No: 28874-51-3
Molecular Formula: C5H6NNaO3
Molecular Weight:: 151.1
Appearance: Σαφές διαφανές υγρό
Melting Point: 125°C
Boiling Point: 313,7 ℃
Περιγραφή του προϊόντος

Sodium PCA CAS 28874-51-3


Το Sodium PCA χρησιμοποιείται στα καλλυντικά ως ενυδατικό, μαλακτικό δέρματος και αντιστατικός παράγοντας. Είναι φυσικό συστατικό του δέρματος και εξαιρετική ενυδατική κρέμα. Ενισχύει την κεράτινη στιβάδα και ενισχύει την ενυδατική ικανότητα του ίδιου του δέρματος.


Προσδιορισμός


Είδος Προσδιορισμός
Εμφάνιση Διαυγές διαφανές υγρό
τιμή pH 6,5-7,5
Χημική δοκιμή 50%-55%
Heavy Metal ≤10 ppm
Υδατοδιαλυτότητα Διαλυτό στο νερό. Αδιάλυτο σε αιθανόλη.

Εφαρμογή

1. Χρησιμοποιείται κυρίως σε καλλυντικά κρέμας, διαλύματα, σαμπουάν κ.λπ., αλλά και στη θέση της γλυκερίνης για οδοντόκρεμα, φάρμακα αλοιφής, καπνό, δέρμα, επικαλύψεις για διαβρεκτικά και χημικά βοηθητικά βαφής ινών, μαλακτικά, αντιστατικό παράγοντα, είναι επίσης βιοχημικό αντιδραστήριο.

2.Καλλυντικός μονωτικός παράγοντας

Το τμήμα φυσικού ενυδατικού παράγοντα PCA-Na είναι ένα από τα σημαντικά συστατικά, υψηλή απορρόφηση υγρασίας και μη τοξικό, μη διεγερτικό, καλή σταθερότητα, είναι το σύγχρονο φυσικό μακιγιάζ για την περιποίηση των προϊόντων υγείας, απαλότητα, ελαστικότητα και γυαλάδα και αντιστατική ιδιότητα.

3.Λευκαντικός παράγοντας δέρματος

Το PCA-Na είναι ένας εξαιρετικός παράγοντας λεύκανσης του δέρματος, η αναστολή της δραστηριότητας της οξειδάσης της τυροσίνης, μπορεί να αποτρέψει το «μελανοειδές» στην εναπόθεση του δέρματος, έτσι ώστε το δέρμα να είναι λευκό.

4. Horny μαλακτικός παράγοντας

Το PCA-Na μπορεί να κάνει μαλακτικό παράγοντα κερατίνης, η «ψωρίαση» του δέρματος έχει καλό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Το PCA-Na χρησιμοποιείται κυρίως σε κρέμα καλλυντικών, διαλύματα, σαμπουάν κ.λπ., χρησιμοποιείται επίσης σε γλυκερίνη για οδοντόκρεμα, φάρμακα αλοιφής, καπνό, δέρμα, βαφή ως διαβρεκτικό και χημικά βοηθητικά βαφής ινών, μαλακτικά, αντιστατικά αντιδραστήρια, είναι επίσης βιοχημικά αντιδραστήρια.

Νάτριο PCA CAS 28874-51-3

Συγγενικά προϊόντα

Στείλε Ερευνά