Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Kozmetik hammadde

Kalite Toptan satış 3-Klor-2-Hidroksipropil-trimetil Amonyum klorür CAS 3327-22-8 fabrika

Toptan satış 3-Klor-2-Hidroksipropil-trimetil Amonyum klorür CAS 3327-22-8

Benzil Benzoat CAS 120-51-4, %99 saflıkta, koku sabitleyici, reçineler için çözücü ve farmasötik ara madde olarak hizmet veren renksiz bir sıvıdır. ODM/OEM özelleştirmesi, 12 aylık garanti ve küresel ödeme seçenekleriyle gıda ve endüstriyel sınıflarda mevcuttur.
Kalite Yeni Sıcak Satış 2-Fenoksietanol CAS 122-99-6 Sıvı% 99 Koruyucu Kozmetik Hammadde Yüksek Kaynayan Mürekkep Kaplama fabrika

Yeni Sıcak Satış 2-Fenoksietanol CAS 122-99-6 Sıvı% 99 Koruyucu Kozmetik Hammadde Yüksek Kaynayan Mürekkep Kaplama

Benzil Benzoat CAS 120-51-4, %99 saflıkta, koku sabitleyici, reçineler için çözücü ve farmasötik ara madde olarak hizmet veren renksiz bir sıvıdır. ODM/OEM özelleştirmesi, 12 aylık garanti ve küresel ödeme seçenekleriyle gıda ve endüstriyel sınıflarda mevcuttur.
Kalite Kozmetik Hammaddeleri 2-Undekanon CAS 112-12-9 FEMA 3093 Gıda tatlandırıcıları fabrika

Kozmetik Hammaddeleri 2-Undekanon CAS 112-12-9 FEMA 3093 Gıda tatlandırıcıları

Cosmetic Raw Materials 2-Undecanone CAS 112-12-9 FEMA 3093 Food flavourings Introduction: 2-Undecanone, also known as methyl nonanone, is a colourless to pale yellow liquid with a citrus-like and rutacearic aroma; it occurs naturally in houttuynia, bananas, strawberries, cloves, ginger and plants of ...
Kalite Yüksek Saflık %99 Dexpanthenol CAS 81-13-0 Vitamin B5 D-Panthenol Renksiz Sıvı Kozmetik Hammadde Cilt Nemlendirici Tamir Bileşeni fabrika

Yüksek Saflık %99 Dexpanthenol CAS 81-13-0 Vitamin B5 D-Panthenol Renksiz Sıvı Kozmetik Hammadde Cilt Nemlendirici Tamir Bileşeni

Benzil Benzoat CAS 120-51-4, %99 saflıkta, koku sabitleyici, reçineler için çözücü ve farmasötik ara madde olarak hizmet veren renksiz bir sıvıdır. ODM/OEM özelleştirmesi, 12 aylık garanti ve küresel ödeme seçenekleriyle gıda ve endüstriyel sınıflarda mevcuttur.
Kalite Polydeoksiribonükleotid Tozu CAS 100403-24-5 Kozmetik Kaliteli Polydeoksiribonükleotid 99% PDRN fabrika

Polydeoksiribonükleotid Tozu CAS 100403-24-5 Kozmetik Kaliteli Polydeoksiribonükleotid 99% PDRN

Polydeoxyribonucleotide CAS 100403-24-5 Polydeoxyribonucleotide is a polymeric deoxyribonucleotide extracted from the reproductive cells of salmon, consisting of multiple deoxyribonucleotides (DNA fragments). It has functions such as repairing, anti-inflammatory, promoting cell regeneration, and ...
Kalite Yüksek Saflıkta 2-(2-Etoksietoksi) CAS 7328-17-8 Rekabetçi Fiyat EOEOEA Stokta Hızlı Gönderi UV Hammaddesi fabrika

Yüksek Saflıkta 2-(2-Etoksietoksi) CAS 7328-17-8 Rekabetçi Fiyat EOEOEA Stokta Hızlı Gönderi UV Hammaddesi

Decyl Aldehyde CAS 112-31-2, gıda aroması ve koku hammaddesi olarak kullanılan renksiz bir sıvıdır. Narenciye aromaları, parfümler ve ince kimyasallar için idealdir. Özel ODM/OEM seçenekleri ve 12 aylık garantiyle toplu olarak mevcuttur.
Kalite Rekabetçi Fiyat Toplu Stok Carvacrol CAS 499-75-2 Hızlı Teslimat Doğal Yem Katkı Maddesi Yüksek Saflıkta Renksiz Sıvı Hammadde fabrika

Rekabetçi Fiyat Toplu Stok Carvacrol CAS 499-75-2 Hızlı Teslimat Doğal Yem Katkı Maddesi Yüksek Saflıkta Renksiz Sıvı Hammadde

Benzil Benzoat CAS 120-51-4, %99 saflıkta, koku sabitleyici, reçineler için çözücü ve farmasötik ara madde olarak hizmet veren renksiz bir sıvıdır. ODM/OEM özelleştirmesi, 12 aylık garanti ve küresel ödeme seçenekleriyle gıda ve endüstriyel sınıflarda mevcuttur.
Kalite Sıcak Satış 98% Min Fenil Trimetikone CAS 73559-47-4 stokta Kozmetik hammadde Kozmetik Kaliteli Fenil Silikon Yağı fabrika

Sıcak Satış 98% Min Fenil Trimetikone CAS 73559-47-4 stokta Kozmetik hammadde Kozmetik Kaliteli Fenil Silikon Yağı

Benzil Benzoat CAS 120-51-4, %99 saflıkta, koku sabitleyici, reçineler için çözücü ve farmasötik ara madde olarak hizmet veren renksiz bir sıvıdır. ODM/OEM özelleştirmesi, 12 aylık garanti ve küresel ödeme seçenekleriyle gıda ve endüstriyel sınıflarda mevcuttur.
Kalite Sodyum PCA CAS 28874-51-3 fabrika

Sodyum PCA CAS 28874-51-3

Sodium PCA CAS 28874-51-3 Sodium PCA is used in cosmetics as a moisturizer, skin conditioner, and antistatic agent. It is a natural component of the skin and an excellent moisturizer. It strengthens the stratum corneum and enhances the skin's own moisturizing ability. Specification Item Specificatio...