Καλώς ήρθατε στο Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Λευκή Allantoin Powder CAS 97-59-6 Κοσμητικές πρώτες ύλες C4H6N4O3

Βασικές ιδιότητες
Χώρος καταγωγής: Κίνα
Ονομασία μάρκας: Senzhuo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμός μοντέλου: MXM
Εμπορικά Ακίνητα
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1 κιλό
Τιμή: Διαπραγματεύσιμα
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, L/C
Ικανότητα εφοδιασμού: 10000KG/Month
Σύνοψη του προϊόντος
Λευκή σκόνη Allantoin CAS 97-59-6 Καλλυντικές πρώτες ύλες Σύνοψη Λευκή σκόνη Allantoin CAS 97-59-6 Καλλυντικές πρώτες ύλες Είναι ένας μη τοξικός, άγευστος, μη ερεθιστικός, μη αλλεργικός λευκός κρύσταλλος.Είναι διαλυτό σε ζεστό νερόΕίναι ελαφρώς διαλυτή σε νερό και αλκοόλ σε θερμοκρασία δωματίου και ...

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Επισημαίνω:

Λευκή Allantoin σκόνη

,

CAS 97-59-6 Προϊόντα καλλυντικών πρώτων υλών

,

C4H6N4O3 Allantoin σκόνη

Product Name: Αλλοντοΐνη
CAS: 97-59-6
MF: C4H6N4O3
MW: 158.12
EINECS: 202-592-8
Appearance: Λευκή σκόνη
Περιγραφή του προϊόντος

Λευκή σκόνη Allantoin CAS 97-59-6 Καλλυντικές πρώτες ύλες

Σύνοψη Λευκή σκόνη Allantoin CAS 97-59-6 Καλλυντικές πρώτες ύλες

Είναι ένας μη τοξικός, άγευστος, μη ερεθιστικός, μη αλλεργικός λευκός κρύσταλλος.Είναι διαλυτό σε ζεστό νερόΕίναι ελαφρώς διαλυτή σε νερό και αλκοόλ σε θερμοκρασία δωματίου και δύσκολα διαλυτή σε οργανικούς διαλύτες όπως αιθέριο και χλωροφόρμιο.το κορεσμένο υδατικό διάλυμά του (σύγκέντρωση 00,6%) είναι ελαφρώς όξινη, το pH είναι 5.5Είναι σταθερό σε υδατικά διαλύματα με τιμή pH 4-9. Είναι επίσης σταθερό σε μη υδατικούς διαλύτες και ξηρό αέρα.μπορεί να αποσυντίθεται με βρασμό σε ισχυρό αλκαλικό διάλυμα και με έκθεση στο φως του ήλιου.

Παραμέτρους προϊόντος λευκής σκόνης Allantoin CAS 97-59-6

Άρθρο Αξία
Ονομασία του προϊόντος Αλάντουιν
CAS 97-59-6
ΔΝ C4H6N4O3
MW 158.12
EINECS 202-592-8
Εμφάνιση Λευκή σκόνη

Εικόνα λευκής σκόνης Allantoin CAS 97-59-6

Λευκή Allantoin Powder CAS 97-59-6 Κοσμητικές πρώτες ύλες C4H6N4O3

Εφαρμογή της λευκής σκόνης Allantoin CAS 97-59-6

1. Ελαφρυντική και αποκαταστατική δράση
Η αλαντοΐνη έχει καλή μαλακτική δράση, ειδικά για το ραγισμένο και τραχύ δέρμα, μπορεί να αποκαταστήσει την ομαλότητά του και την υγρασία του.μπορεί να ενισχύσει την ικανότητα απορρόφησης νερού του εξωτερικού στρώματος του δέρματος και των μαλλιώνΒελτιώνει την υδροφιλία των μορίων κερατίνης, επισκευάζει το κατεστραμμένο στρώμα κερατοειδούς και αποκαθιστά τη φυσική του ικανότητα απορρόφησης νερού.
Η αλαντοΐνη μπορεί να ενισχύσει την ικανότητα απορρόφησης νερού του εξωτερικού στρώματος του δέρματος και των μαλλιών, να μειώσει την εξάτμιση της υγρασίας του δέρματος,και σχηματίζουν ένα λιπαντικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος για να σφραγίζουν την υγρασία, επιτυγχάνοντας έτσι την επίδραση της ενυδάτωσης του δέρματος.
3Επίδραση μαλακτοποίησης κερατίνης
Η Αλαντοΐνη έχει μια μοναδική ιδιότητα διαλύσεως κερατίνης, έτσι έχει την επίδραση μαλακώσεως της κερατίνης.Γεμίζει το κενό των κυττάρων με νερό για να κάνει το δέρμα υγρό και λαμπερό.
4Αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά αποτελέσματα
Επειδή η αλαντοΐνη είναι μια αμφοτρική ένωση, μπορεί να συνδυαστεί με διάφορες ουσίες για να σχηματίσει σύνθετα άλατα.Χρησιμοποιείται ευρέως ως πρόσθετο στην κρέμα φακίδων, διάλυμα ακμής, σαμπουάν, σαπούνι, οδοντόκρεμα, λοσιόν ξύρισμα, κλιματιστικό μαλλιών, λοσιόν σύσφιξης, αντιδιασφραστικό και αποσμητικό κλπ.

Γενικές ερωτήσεις

Μπορώ να έχω μερικά δείγματα;

Α: Ναι, η παραγγελία δείγματος είναι διαθέσιμη για έλεγχο ποιότητας και δοκιμή αγοράς.

Ε: Λαμβάνετε εξατομικευμένη παραγγελία;

Α: Ναι, ODM & OEM είναι ευπρόσδεκτα.

Ε3: Ποιο είναι το χρόνο προετοιμασίας;

Απ: Σύμφωνα με την ποσότητα της παραγγελίας, η μικρή παραγγελία χρειάζεται συνήθως 3-5 ημέρες, η μεγάλη παραγγελία χρειάζεται διαπραγμάτευση.

Ε4: Ποιοι είναι οι όροι εγγύησης σας;

Α: Παρέχουμε 12 μήνες εγγύηση.

Ε5: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;

Α: Δεχόμαστε Ειστροφή, T/T, West Union, μετρητά κλπ.

Συγγενικά προϊόντα

Στείλε Ερευνά