خوش آمدید Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

پودر آلانتوئین سفید CAS 97-59-6 مواد خام آرایشی C4H6N4O3

ویژگی های اساسی
محل تولید: چین
نام تجاری: Senzhuo
گواهینامه: ISO9001
شماره مدل: MXM
املاک تجاری
حداقل مقدار سفارش: 1 کیلوگرم
قیمت: قابل مذاکره
شرایط پرداخت: T/T ، Western Union ، L/C
توانایی عرضه: 10000 کیلوگرم در ماه
خلاصه محصول
پودر سفید آلانتون CAS 97-59-6 مواد اولیه آرایشی خلاصه ای از پودر سفید آلانتون CAS 97-59-6 مواد اولیه آرایشی این یک کریستال سفید غیر سمی، بی مزه، غیر تحریک کننده، غیر آلرژی زا است. این در آب به عنوان یک پریزم واحد یا پودر بلوری بی رنگ کریستالی می شود. نقطه ذوب: 226-240 ° C.در آب داغ محلول است، الکل د...

جزئیات محصول

برجسته کردن:

پودر آلانتوئین سفید

,

CAS 97-59-6 مواد خام آرایشی

,

پودر آلانتوئین C4H6N4O3

Product Name: عیاش
CAS: 97-59-6
MF: C4H6N4O3
MW: 158.12
EINECS: 202-592-8
Appearance: پودر سفید
توضیحات محصول

پودر سفید آلانتون CAS 97-59-6 مواد اولیه آرایشی

خلاصه ای از پودر سفید آلانتون CAS 97-59-6 مواد اولیه آرایشی

این یک کریستال سفید غیر سمی، بی مزه، غیر تحریک کننده، غیر آلرژی زا است. این در آب به عنوان یک پریزم واحد یا پودر بلوری بی رنگ کریستالی می شود. نقطه ذوب: 226-240 ° C.در آب داغ محلول است، الکل داغ و محلول هیدروکسید سدیم رقیق شده. در دمای اتاق در آب و الکل کمی محلول می شود و در حلال های آلی مانند ات و کلوروفرم حل شدن آن دشوار است.محلول آبی اشباع شده (تركيز 0.6٪) کمی اسیدی است؛ pH 5 است.5. در محلول های آبی با مقدار pH 4-9 پایدار است. همچنین در حلال های غیر آبی و هوا خشک پایدار است.می تواند با جوشیدن در محلول قلیایی قوی و در معرض نور خورشید تجزیه شود.

پارامترهای محصول پودر سفید آلنتوین CAS 97-59-6 مواد اولیه آرایشی

ماده ارزش
نام محصول آلنتون
CAS 97-59-6
MF C4H6N4O3
MW 158.12
EINECS 202-592-8
ظاهر پودر سفید

تصویر از پودر سفید آلنتوین CAS 97-59-6 مواد اولیه آرایشی

پودر آلانتوئین سفید CAS 97-59-6 مواد خام آرایشی C4H6N4O3

استفاده از پودر سفید آلانتون CAS 97-59-6 مواد اولیه آرایشی

1اثر نرم کننده و ترمیم کننده
آلانتوین اثر نرم کننده خوبی دارد، به خصوص برای پوست ترک خورده و خشن، می تواند صافی و رطوبت آن را بازگرداند.می تواند ظرفیت جذب آب لایه بیرونی پوست و مو را افزایش دهد۲. اثر مرطوب کننده
آلنتوین می تواند ظرفیت جذب آب لایه بیرونی پوست و مو را افزایش دهد، تبخیر رطوبت پوست را کاهش دهد،و یک فیلم روان کننده بر روی سطح پوست ایجاد کنید تا رطوبت را مهر و موم کنید، به این ترتیب به اثر مرطوب کننده پوست دست پیدا می کند.
3اثر نرم کننده کراتین
آلانتوين داراي خاصيت منحل کننده کراتين است، پس اثر نرم کردن کراتين را دارد. در حالی که کراتين زباله هاي متابوليکي را از بين مي برد،این شکاف سلول را با آب پر می کند تا پوست مرطوب و درخشان شود.
4اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدان
از آنجایی که آلنتوئین یک ترکیب آمفوتریک است، می تواند با مواد مختلف ترکیب شود تا نمک های پیچیده ای را تشکیل دهد. این اثر حفاظت از نور، استریلیزه کردن، بی حسی و آنتی اکسیدان است.به طور گسترده ای به عنوان یک افزودنی در کرم چروک استفاده می شود، محلول آکنه، شامپو، صابون، خمیر دندان، لوسیون تراشیدن، کرم مو، ضد عفونی کننده، ضد عفونی کننده و ضد عطر، و غیره.

سوالات عمومی

سوال1: میتونم چند تا نمونه بگیرم؟

A: بله، سفارش نمونه برای چک کیفیت و آزمایش بازار در دسترس است. اما شما باید هزینه نمونه و هزینه صریح را پرداخت کنید.

Q2: آیا شما سفارش سفارشی را دریافت می کنید؟

A: بله، ODM و OEM خوش آمدید.

سوال 3: زمان تحویل چقدر است؟

A: با توجه به مقدار سفارش، سفارش کوچک معمولا به 3-5 روز نیاز دارد، سفارش بزرگ نیاز به مذاکره دارد.

سوال 4: شرایط گارانتی شما چیست؟

ج: ما 12 ماه زمان گارانتی را ارائه می دهیم.

سوال5: شرایط پرداخت شما چیست؟

A: ما سپرده، T / T، West Union، پول نقد و غیره را قبول می کنیم.

محصولات مرتبط

درخواست ارسال کنید