خوش آمدید Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Cosmetic Raw Material Stearyl Glycyrrhetinate CAS 13832-70-7 Anti-allergy Redness Relief Ingredient for Skincare Active Products

ویژگی های اساسی
محل تولید: چین
نام تجاری: Senzhuo
گواهینامه: ISO9001
شماره مدل: SZ-BZ
املاک تجاری
حداقل مقدار سفارش: 1
قیمت: US $300.00 - 450.00/ Kilogram
شرایط پرداخت: T/T، وسترن یونیون، L/C
توانایی عرضه: 10000 کیلوگرم در سال
خلاصه محصول
White Powder Stearyl Glycyrrhetinate CAS 13832-70-7 Overview Stearyl glycyrrhetinate is a stearic acid ester of glycyrrhetinic acid, generally used as a flavoring agent in commercially available cosmetic products. Product Parameters Product Name Stearyl Glycyrrhetinate CAS 13832-70-7 MF C48H82O4 MW ...

جزئیات محصول

برجسته کردن:

Stearyl Glycyrrhetinate

,

CAS 13832-70-7

,

Cosmetic Grade Stearyl Glycyrrhetinate

Product Name: استئاریل گلیسیرتینات
CAS Number: 13832-70-7
MF: C48H82O4
MW: 723.16
EINECS: 419-580-5
Package: 25 کیلوگرم / درام
Melting Point: 70-77 درجه سانتی گراد
Boiling Point: 732.5±60.0 درجه سانتی گراد (پیش بینی شده)
Density: 1.01±0.1g/cm3 ((پیش بینی شده)
Storage Temp.: 4 درجه سانتیگراد، در زیر نیتروژن ذخیره می شود
Water Solubility: 9 میکروگرم در لیتر در 20 درجه سانتیگراد
توضیحات محصول
White Powder Stearyl Glycyrrhetinate CAS 13832-70-7 Overview Stearyl glycyrrhetinate is a stearic acid ester of glycyrrhetinic acid, generally used as a flavoring agent in commercially available cosmetic products. Product Parameters Product Name Stearyl Glycyrrhetinate CAS 13832-70-7 MF C48H82O4 MW 723.16 Appearance White Powder EINECS 419-580-5 Model SZ-BZ Product Image Application Anti-inflammatory & soothing: Suppress skin inflammation, relieve redness and sensitive skin
محصولات مرتبط

درخواست ارسال کنید