Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Ceny hurtowe naturalnego kwasu ursolicznego w proszku CAS 77-52-1 dla składników kosmetycznych i dodatków przeciwutleniających do żywności

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-MY
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 100G
Ceny: 20-30USD
Warunki płatności: L/C, T/T, Western Union, D/P, D/A.
Możliwość dostaw: 100 000
Podsumowanie produktu
Dostawa fabryczna Cena przewagi Kwas ursolowy w proszku CAS 77-52-1 dla składników kosmetycznych i dodatków przeciwutleniających do żywności z ceną fabryczną Wstęp: Temperatura topnienia: 292°C (rozkład) (lit.) Skręcalność właściwa: 59° (c = 0,3, pirydyna) Temperatura wrzenia: 502,79°C (przybliżone ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Naturalny kwas ursoliczny w proszku do kosmetyków

,

kwas ursoliczny w proszku jako przeciwutleniacz spożywczy

,

kwas ursoliczny w proszku hurtowym CAS 77-52-1

Product Name: Kwas ursolowy
CAS No: 77-52-1
Melting Point: 292 °C (rozkład) (lit.)
MF: C30H48O3
Density: 1,0261 (przybliżone oszacowanie)
Boiling Point: 502,79°C (przybliżone szacunki)
Opis produktu

Dostawa fabryczna Cena przewagi Kwas ursolowy w proszku CAS 77-52-1 dla składników kosmetycznych i dodatków przeciwutleniających do żywności z ceną fabryczną

Wstęp:
Temperatura topnienia: 292°C (rozkład) (lit.)
Skręcalność właściwa: 59° (c = 0,3, pirydyna)
Temperatura wrzenia: 502,79°C (przybliżone szacunki)
Gęstość: 1,0261 (przybliżone szacunki)
Współczynnik załamania światła: 1,4940 (oszacowanie)
Warunki przechowywania: 2–8°C
Używa:
1. Składniki kosmetyków (największy wolumen eksportu)
Właściwości przeciwutleniające, przeciwzapalne, zwalczające trądzik i przeciwstarzeniowe; stosowany w kremach do twarzy, serum, środkach czyszczących i produktach do pielęgnacji skóry na trądzik.
Farmaceutyczne składniki aktywne / półprodukty
Właściwości antybakteryjne i obniżające poziom lipidów; stosowany w suplementach diety.
3. Dodatki przeciwutleniające do żywności; naturalne konserwanty i przeciwutleniacze.

Kwas ursolowy
Nr CAS 77-52-1
MF C30H48O3
MW 456,7
EINECS 201-034-0
Kolor biały

Ceny hurtowe naturalnego kwasu ursolicznego w proszku CAS 77-52-1 dla składników kosmetycznych i dodatków przeciwutleniających do żywności

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie