Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Fabrika Fiyatı ile Kozmetik Malzemeler ve Gıda antioksidan katkı maddeleri için Toptan Doğal Ursolik Asit Tozu CAS 77-52-1

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-BENİM
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 100G
Fiyat: 20-30USD
Ödeme Şartları: L/C, T/T, Batı Birliği, D/P, D/A
Tedarik Yeteneği: 100000
Ürün Özetleri
Fabrika Tedarik Avantajı Fiyat Ursolik Asit Tozu CAS 77-52-1 Kozmetik Malzemeler ve Fabrika Fiyatlı Gıda antioksidan katkı maddeleri için Giriiş: Erime noktası: 292°C (dec.) (yanıyor) Spesifik dönüş: 59° (c = 0,3, piridin) Kaynama noktası: 502,79°C (kaba tahmin) Yoğunluk: 1,0261 (kaba tahmin) Kır...

Ürün Detayları

Vurgulamak:

Doğal Ursolik Asit Tozu kozmetik için

,

Ursolik Asit Tozu gıda antioksidanı

,

Toptan satış Ursolik Asit Tozu CAS 77-52-1

Product Name: Ursolik asit
CAS No: 77-52-1
Melting Point: 292 °C (dec.) (yanıyor)
MF: C30H48O3
Density: 1,0261 (kaba tahmin)
Boiling Point: 502,79°C (kaba tahmin)
Ürün Tanımı

Fabrika Tedarik Avantajı Fiyat Ursolik Asit Tozu CAS 77-52-1 Kozmetik Malzemeler ve Fabrika Fiyatlı Gıda antioksidan katkı maddeleri için

Giriiş:
Erime noktası: 292°C (dec.) (yanıyor)
Spesifik dönüş: 59° (c = 0,3, piridin)
Kaynama noktası: 502,79°C (kaba tahmin)
Yoğunluk: 1,0261 (kaba tahmin)
Kırılma indeksi: 1,4940 (tahmin)
Saklama koşulları: 2–8°C
Kullanım Alanları:
1.Kozmetik Malzemeler (En Büyük İhracat Hacmi)
Antioksidan, antiinflamatuar, akne ile mücadele ve yaşlanma karşıtı özellikler; yüz kremlerinde, serumlarda, temizleyicilerde ve akne tedavisine yönelik cilt bakım ürünlerinde kullanılır.
Farmasötik Aktif İçerikler / Ara Maddeler
Antibakteriyel ve lipit düşürücü özellikler; besin takviyelerinde kullanılır.
3.Gıda antioksidan katkı maddeleri; doğal koruyucular ve antioksidanlar.

Ursolik asit
CAS No. 77-52-1
MF C30H48O3
MW 456.7
EINECS 201-034-0
Renk beyaz

Fabrika Fiyatı ile Kozmetik Malzemeler ve Gıda antioksidan katkı maddeleri için Toptan Doğal Ursolik Asit Tozu CAS 77-52-1

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder