Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Beyaz Toz Ektoin CAS 96702-03-3 Cilt Tonunu İyileştirir

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-MM
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1kg
Fiyat: US $150-200/ kg
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 1000000kg/yıl
Ürün Özetleri
Beyaz Toz Ectoine CAS 96702-03-3 Cilt Tonunu İyileştirir Giriş: Ectoine doğal ve etkili bir kozmetik aktif bileşenidir. Geniş bir hücre koruma fonksiyon yelpazesine sahip olduğundan, farklı işlevlere sahip çeşitli kozmetik ürünlerde kullanılabilir. Ectoine nemlendirici, antioksidan, foto-yaşlanma ...

Ürün Detayları

Vurgulamak:

beyaz cas 5343-92-0

,

beyaz kozmetik hammaddeleri

,

toz cas 5343-92-0

Product Name: ektoin
CAS: 96702-03-3
MF: C6H10N2O2
MW: 142.16
EINECS: 431-910-1
Ürün Tanımı

            Beyaz Toz Ectoine CAS 96702-03-3 Cilt Tonunu İyileştirir

 

Giriş:

 

Ectoine doğal ve etkili bir kozmetik aktif bileşenidir. Geniş bir hücre koruma fonksiyon yelpazesine sahip olduğundan, farklı işlevlere sahip çeşitli kozmetik ürünlerde kullanılabilir. Ectoine nemlendirici, antioksidan, foto-yaşlanma koruması ve güneşten koruma etkilerine sahiptir.

 

Kullanım Alanları:

 

1. Çeşitli işlevlere sahip kozmetik ürünlerde kullanılır. Ectoine nemlendirici, antioksidan, foto-yaşlanma koruması, güneşten koruma ve diğer işlevlere sahiptir.
2. Cildi korur, iltihabı yatıştırır ve ultraviyole ışınlara karşı direnç gösterir

 

Ürün Adı Ectoine
CAS 96702-03-3
MF C6H10N2O2
MW

142.16

EINECS 431-910-1
Renk beyaz toz

 

Beyaz Toz Ektoin CAS 96702-03-3 Cilt Tonunu İyileştirir

 

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder