Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Huidregenerator L Fucose Huidbevochtiger Cas 2438-80-4 Anti-verouderingsmiddel

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: CTS
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 1kg
Prijs: US $2.3 - 5.5/ gram
Betalingsvoorwaarden: T/T, Western Union, L/C
Leveringsvermogen: 1000kg/year
Productoverzicht
Plantenextracten L-Fucose Cas 2438-80-4 Huidbevochtiger Huidregenerator En Anti-Aging Agent Inleiding: L-fucose is aanwezig in verschillende oligosacchariden van moedermelk, in eieren van zeenijgen en kikkereien en in polysacchariden van planten zoals zeewier (in de vorm van fucoidan, een sulfaathou...

Productdetails

Markeren:

Huidregenerator L Fucose

,

L Fucose Huidbevochtiger

,

Cas 2438-80-4

Product Name: L-fucose
CAS: 2438-80-4
MF: C6H12O5
MW: 164.16
EINECS: 219-452-7
Color: Wit poeder
Productbeschrijving

Plantenextracten L-Fucose Cas 2438-80-4 Huidbevochtiger Huidregenerator En Anti-Aging Agent

Inleiding:

L-fucose is aanwezig in verschillende oligosacchariden van moedermelk, in eieren van zeenijgen en kikkereien en in polysacchariden van planten zoals zeewier (in de vorm van fucoidan, een sulfaathoudend fucose-polymer),de tragacanth, aardappel, kiwi, soja, gevleugelde bonen en canola.

Gebruik:

L-fucose heeft ook een verscheidenheid aan toepassingen op het gebied van cosmetica, bijvoorbeeld als huidbevochtiger, huidregenerator en anti-aging middel, of voor het voorkomen van ontstekingen van de epidermis (huid).

Productnaam L-Fucose
CAS 2438-80-4
MF C6H12O5
MW 164.16
EINECS 219-452-7
Kleur wit poeder

Huidregenerator L Fucose Huidbevochtiger Cas 2438-80-4 Anti-verouderingsmiddel
Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag