Καλώς ήρθατε στο Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Ανανεωτής Δέρματος L Fucose Ενυδατικό Δέρματος Cas 2438-80-4 Αντιγηραντικός Παράγοντας

Βασικές ιδιότητες
Χώρος καταγωγής: Κίνα
Ονομασία μάρκας: Senzhuo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμός μοντέλου: CTS
Εμπορικά Ακίνητα
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1 κιλό
Τιμή: US $2.3 - 5.5/ gram
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, L/C
Ικανότητα εφοδιασμού: 1000kg/year
Σύνοψη του προϊόντος
Εκχυλίσματα φυτών L-Fucose Cas 2438-80-4 Ενυδατικό δέρματος, αναζωογονητικό δέρματος και παράγοντας αντιγήρανσης Εισαγωγή: Η L-fucose υπάρχει σε διάφορα ολιγοσακχαρίδια μητρικού γάλακτος, σε αυγά αχινού και βατράχου, και σε πολυσακχαρίτες από φυτά όπως φύκια (υπό τη μορφή fucoidan, ένα θειωμένο πολυ...

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Επισημαίνω:

Ανανεωτής Δέρματος L Fucose

,

L Fucose Ενυδατικό Δέρματος

,

Cas 2438-80-4

Product Name: Φοικόζη
CAS: 2438-80-4
MF: C6H12O5
MW: 164.16
EINECS: 219-452-7
Color: Λευκή σκόνη
Περιγραφή του προϊόντος

Εκχυλίσματα φυτών L-Fucose Cas 2438-80-4 Ενυδατικό δέρματος, αναζωογονητικό δέρματος και παράγοντας αντιγήρανσης

 

Εισαγωγή:

Η L-fucose υπάρχει σε διάφορα ολιγοσακχαρίδια μητρικού γάλακτος, σε αυγά αχινού και βατράχου, και σε πολυσακχαρίτες από φυτά όπως φύκια (υπό τη μορφή fucoidan, ένα θειωμένο πολυμερές φουκόζης), τραγκάκανθα, πατάτα, ακτινίδιο, σόγια, ποικιλίες φασολιών φτερωτών και ελαιοκράμβη.

 

Χρήσεις:

Η L‑fucose έχει επίσης μια ποικιλία χρήσεων στον καλλυντικό τομέα, για παράδειγμα ως ενυδατικό δέρματος, αναζωογονητικό δέρματος και παράγοντας αντιγήρανσης, ή για την πρόληψη της επιδερμικής (δερματικής) φλεγμονής.

 

Όνομα προϊόντος L-Fucose
CAS 2438-80-4
MF C6H12O5
MW 164.16
EINECS 219-452-7
Χρώμα λευκή σκόνη

 

 
Ανανεωτής Δέρματος L Fucose Ενυδατικό Δέρματος Cas 2438-80-4 Αντιγηραντικός Παράγοντας
Συγγενικά προϊόντα

Στείλε Ερευνά