Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Cosmetische kwaliteit kaliumlauraat dagelijkse chemicaliën met CAS NR 10124-65-9

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SZ-CH
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 1KG
Prijs: Onderhandelbaar
Betalingsvoorwaarden: L/C, T/T
Leveringsvermogen: 25000MT/year
Productoverzicht
Details Productnaam: KALIUMLAURAATCAS-nummer: 10124-65-9MF: C12H23KO2MW: 238,41EINECS: 233-344-7Uiterlijk: kleurloze vloeistof Specificatie Item Standaard Testresultaten Identificatie AH-NMR: Voldoe aan de structuur Voldoet B.LC-MS: Voldoe aan de structuur Voldoet C. Het IR-spectrum van het monster ...

Productdetails

Markeren:

cosmetische kwaliteit kaliumlauraat

,

kaliumlauraat dagelijkse chemicaliën

,

kaliumlauraat CAS 10124-65-9

CAS: 10124-65-9
MF: C12H23KO2
MW: 238.41
EINECS: 233-344-7
Productbeschrijving

Details


Productnaam: KALIUMLAURAAT
CAS-nummer: 10124-65-9
MF: C12H23KO2
MW: 238,41
EINECS: 233-344-7
Uiterlijk: kleurloze vloeistof


Specificatie


Item
Standaard
Testresultaten

Identificatie

AH-NMR: Voldoe aan de structuur
Voldoet
B.LC-MS: Voldoe aan de structuur
Voldoet
C. Het IR-spectrum van het monster moet identiek zijn aan dat van de referentiestandaard.
Voldoet
D.HPLC-ESI-MS
De retentietijd van de belangrijkste piek in het chromatogram van het testpreparaat komt overeen met die in het chromatogram van het testpreparaat.
Standaardpreparaat, zoals verkregen in de test.
Voldoet
Verlies bij drogen
≤2,0%
0,19%
Zware metalen
≤10 ppm
<10 ppm
Water
≤1,0%

Sollicitatie

 

Kaliumlauraat is een huidreinigend middel dat vetzuurkaliumzeep en glycerine bevat. Wordt voornamelijk gebruikt in wasmiddel, wasmiddel, douchegel en gezichtsreiniger.

Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag