logo
Καλώς ήρθατε στο Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020
Βρέθηκε 46 προϊόντα για "

raw cosmetic ingredients

"
Ποιότητα Λευκή σκόνη καλλυντικών πρώτης ύλης 3-Ο-αιθυλο-L-ασκορβικό οξύ CAS 86404-04-8 Λευκαντικό δέρματος Εργοστάσιο

Λευκή σκόνη καλλυντικών πρώτης ύλης 3-Ο-αιθυλο-L-ασκορβικό οξύ CAS 86404-04-8 Λευκαντικό δέρματος

White Powder Cosmetics Raw Material 3-O-Ethyl-L-ascorbic Acid CAS 86404-04-8 Skin Whitening Overview 3-O-Ethyl-L-ascorbic acid is a highly useful derivative of vitamin C. It is not only chemically stable and does not discolor, but also exhibits amphiphilic properties, being both lipophilic and ...

Ποιότητα Οργανικά συνθετικά υλικά Έλαιο Squalane CAS 111-01-3 Ημερήσια χημικά μπαχαρικά Εργοστάσιο

Οργανικά συνθετικά υλικά Έλαιο Squalane CAS 111-01-3 Ημερήσια χημικά μπαχαρικά

Organic Synthetic Materials Squalane Oil CAS 111-01-3 Daily Chemical Spices Overview of Organic Synthetic Materials Squalane Oil CAS 111-01-3 Daily Chemical Spices Melting point :-38 °C (lit.) Boiling point :176 °C/0.05 mmHg (lit.) density :0.81 g/mL at 25 °C (lit.) refractive index :n20/D 1.452(lit...

Ποιότητα Άχρωμο υγρό Isosorbide Dimethyl Ethe CAS 5306-85-4 Πρώτες ύλες για καθημερινά χημικά Εργοστάσιο

Άχρωμο υγρό Isosorbide Dimethyl Ethe CAS 5306-85-4 Πρώτες ύλες για καθημερινά χημικά

Colorless Liquid Isosorbide Dimethyl Ethe CAS 5306-85-4 Daily Chemical Raw Materials Overview of Colorless Liquid Isosorbide Dimethyl Ethe CAS 5306-85-4 Daily Chemical Raw Materials It is a colorless oily liquid. It is very stable under neutral conditions, hygroscopic, and miscible with many organic ...

Ποιότητα Νάτριο PCA CAS 28874-51-3 Εργοστάσιο

Νάτριο PCA CAS 28874-51-3

Sodium PCA CAS 28874-51-3 Sodium PCA is used in cosmetics as a moisturizer, skin conditioner, and antistatic agent. It is a natural component of the skin and an excellent moisturizer. It strengthens the stratum corneum and enhances the skin's own moisturizing ability. Specification Item Specificatio...

Ποιότητα Λευκή κρυσταλλική σκόνη ΦΑΙΝΥΛΑΙΘΥΛ ΡΕΣΟΡΚΙΝΟΛΗ CAS 85-27-8 Λεύκανση και Φωτεινότητα Εργοστάσιο

Λευκή κρυσταλλική σκόνη ΦΑΙΝΥΛΑΙΘΥΛ ΡΕΣΟΡΚΙΝΟΛΗ CAS 85-27-8 Λεύκανση και Φωτεινότητα

White Crystalline Powder PHENYLETHYL RESORCINOL CAS 85-27-8 Whitening and Brightening Introduction: Phenylethyl resorcinol is an effective whitening ingredient developed by Symrise. It has a strong antioxidant effect and strongly inhibits the activity of tyrosinase, thereby reducing the production ...

Ποιότητα Βενζυλοβενζοϊκό οξύ BnBzO CAS 120-51-4 Άχρωμο υγρό 99% καθαρότητα Κοσμετική πρώτη ύλη Εργοστάσιο

Βενζυλοβενζοϊκό οξύ BnBzO CAS 120-51-4 Άχρωμο υγρό 99% καθαρότητα Κοσμετική πρώτη ύλη

Το Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 είναι ένα άχρωμο υγρό με 99% καθαρότητα, που χρησιμεύει ως σταθεροποιητικό αρωμάτων, διαλύτης για ρητίνες και φαρμακευτικό ενδιάμεσο. Διατίθεται σε ποιότητες τροφίμων και βιομηχανικών προϊόντων με προσαρμογή ODM/OEM, εγγύηση 12 μηνών και παγκόσμιες επιλογές πληρωμής.

Ποιότητα Λευκή σκόνη Εκτόνη CAS 96702-03-3 Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος Εργοστάσιο

Λευκή σκόνη Εκτόνη CAS 96702-03-3 Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος

White Powder Ectoine CAS 96702-03-3 Improves Skin Tone Introduction: Ectoine is a natural and effective cosmetic active ingredient. Because it has a wide range of cell protection functions, it can be used in a variety of cosmetics with different functions. Ectoine has moisturizing, anti-oxidation, ...

Ποιότητα 99% λευκή σκόνη Νάτριο L-πυρογλουταμικό Νάτριο PCA-Na Φυσικό ενυδατικό για το δέρμα Εργοστάσιο

99% λευκή σκόνη Νάτριο L-πυρογλουταμικό Νάτριο PCA-Na Φυσικό ενυδατικό για το δέρμα

Το White Powder Sodium L-pyroglutamate CAS 28874-51-3 είναι ένα υγραντικό υψηλής απόδοσης που προέρχεται από αμινοξέα, το οποίο χρησιμεύει ως συστατικό του φυσικού ενυδατικού παράγοντα του δέρματος. Ιδανικό για καλλυντικά, τρόφιμα, στοματική περιποίηση και σκευάσματα περιποίησης μαλλιών. Διατίθεται για ODM & OEM με δείγματα και 12 μήνες εγγύηση.

Ποιότητα Λευκή σκόνη 4-Βουτυλορεσορκινόλη CAS 18979-61-8 Λεύκανση δέρματος Εργοστάσιο

Λευκή σκόνη 4-Βουτυλορεσορκινόλη CAS 18979-61-8 Λεύκανση δέρματος

White powder 4-Butylresorcinol CAS 18979-61-8 Skin Whitening Introduction: 4-Butylresorcinol, also known as Rucinol, is an active ingredient in many cosmetics. It can inhibit the production of melanin. Specifically, it can inhibit two enzymes necessary for the production of melanin, namely ...