Καλώς ήρθατε στο Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Κοσμητικές πρώτες ύλες λευκή κρυσταλλική σκόνη Τρανεξαμικό οξύ CAS 1197-18-8 Λεύκανση δέρματος

Βασικές ιδιότητες
Χώρος καταγωγής: Κίνα
Ονομασία μάρκας: Senzhuo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμός μοντέλου: SZ-MM
Εμπορικά Ακίνητα
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1 κιλό
Τιμή: US $85- 100/ kg
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, L/C
Ικανότητα εφοδιασμού: 1000000kg/έτος
Σύνοψη του προϊόντος
Κοσμητικές Πρώτες Ύλες Λευκή Κρυσταλλική Σκόνη Τρανεξαμικό Οξύ CAS 1197-18-8 Λεύκανση Δέρματος Εισαγωγή: Το τρανεξαμικό οξύ, γνωστό και ως τρανεξαμικό οξύ, τρανεξαμικό οξύ και 4-αμινομεθυλοκυκλοεξανοκαρβοξυλικό οξύ. Στον τομέα των καλλυντικών, το τρανεξαμικό οξύ, ως ένα κοινώς χρησιμοποιούμενο λευκα...

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Επισημαίνω:

κοσμητικές πρώτες ύλες λευκό

,

λευκό cas 5343-92-0

,

σκόνη cas 5343-92-0

Product Name: Tranexamic οξύ
CAS: 1197-18-8
MF: C8H15NO2
MW: 157.21
EINECS: 214-818-2
Περιγραφή του προϊόντος

Κοσμητικές Πρώτες Ύλες Λευκή Κρυσταλλική Σκόνη Τρανεξαμικό Οξύ CAS 1197-18-8 Λεύκανση Δέρματος

 

Εισαγωγή:

 

Το τρανεξαμικό οξύ, γνωστό και ως τρανεξαμικό οξύ, τρανεξαμικό οξύ και 4-αμινομεθυλοκυκλοεξανοκαρβοξυλικό οξύ. Στον τομέα των καλλυντικών, το τρανεξαμικό οξύ, ως ένα κοινώς χρησιμοποιούμενο λευκαντικό παράγοντα, έχει επιτραπεί να χρησιμοποιείται σε καλλυντικά σε πολλές χώρες.

Χρήσεις:

 

‌Το τρανεξαμικό οξύ έχει καλή διαλυτότητα στο νερό και χαμηλή διαδερμική απορρόφηση. Τα λευκαντικά και φωτιστικά του δέρματος αποτελέσματα του τρανεξαμικού οξέος μπορεί να επηρεάσουν τα μελανοκύτταρα δρώντας στα κερατινοκύτταρα, μειώνοντας έτσι έμμεσα την παραγωγή μελανίνης. Επομένως, η επίδραση του τρανεξαμικού οξέος στα καλλυντικά στο δέρμα είναι ήπια και αργή. Η μακροχρόνια χρήση μπορεί να φωτίσει τον τόνο του δέρματος, αλλά είναι αδύνατο να επιτευχθεί ένα γρήγορο λευκαντικό αποτέλεσμα.

 

Όνομα Προϊόντος Τρανεξαμικό Οξύ
CAS 1197-18-8
MF C8H15NO2
MW 157.21
EINECS 214-818-2
Χρώμα λευκή κρυσταλλική σκόνη

 

 
Κοσμητικές πρώτες ύλες λευκή κρυσταλλική σκόνη Τρανεξαμικό οξύ CAS 1197-18-8 Λεύκανση δέρματος

 

Συγγενικά προϊόντα

Στείλε Ερευνά