خوش آمدید Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

مواد اولیه آرایشی پودر بلوری سفید اسید ترانسامیک CAS 1197-18-8 سفید کننده پوست

ویژگی های اساسی
محل تولید: چین
نام تجاری: Senzhuo
گواهینامه: ISO9001
شماره مدل: SZ-MM
املاک تجاری
حداقل مقدار سفارش: 1 کیلوگرم
قیمت: US $85- 100/ kg
شرایط پرداخت: T/T ، Western Union ، L/C
توانایی عرضه: 1000000 کیلوگرم در سال
خلاصه محصول
مواد اولیه آرایشی پودر بلوری سفید اسید ترانسامیک CAS 1197-18-8 سفید کننده پوست مقدمه: اسید ترانکسامیک، همچنین به عنوان اسید ترانکسامیک، اسید ترانکسامیک و 4-امینومتیل سایکلوهکسان کاربوکسیلیک اسید شناخته می شود. در زمینه آرایشی، اسید ترانکسامیک به عنوان یک عامل سفید کننده رایج استفاده می شود،در بسیاری ...

جزئیات محصول

برجسته کردن:

مواد خام آرایشی سفید

,

CAS سفید 5343-92-0

,

پودر CAS 5343-92-0

Product Name: ترانگزامیک اسید
CAS: 1197-18-8
MF: C8H15NO2
MW: 157.21
EINECS: 214-818-2
توضیحات محصول

مواد اولیه آرایشی پودر بلوری سفید اسید ترانسامیک CAS 1197-18-8 سفید کننده پوست

مقدمه:

اسید ترانکسامیک، همچنین به عنوان اسید ترانکسامیک، اسید ترانکسامیک و 4-امینومتیل سایکلوهکسان کاربوکسیلیک اسید شناخته می شود. در زمینه آرایشی، اسید ترانکسامیک به عنوان یک عامل سفید کننده رایج استفاده می شود،در بسیاری از کشورها به استفاده در لوازم آرایشی اجازه داده شده است.

استفاده:

اسید ترانکسامیک محلول پذیری خوبی در آب و جذب کم از طریق پوست دارد. اثرات سفید کننده و روشن کننده پوست اسید ترانکسامیک ممکن است با عمل بر روی کراتینوزیت ها، بر روی ملانوسیت ها تأثیر بگذارد.در نتیجه به طور غیر مستقیم تولید ملانین را کاهش می دهدبه همین دلیل، اثر اسید ترانکسامیک در لوازم آرایشی بر روی پوست خفیف و آهسته است. استفاده طولانی مدت می تواند رنگ پوست را روشن کند، اما دستیابی به یک اثر سفید کننده سریع غیرممکن است.

نام محصول اسید ترانسامیک
CAS 1197-18-8
MF C8H15NO2
MW 157.21
EINECS 214-818-2
رنگ پودر بلوری سفید

مواد اولیه آرایشی پودر بلوری سفید اسید ترانسامیک CAS 1197-18-8 سفید کننده پوست

محصولات مرتبط

درخواست ارسال کنید