Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Surowce kosmetyczne Biały krystaliczny proszek Kwas traneksamowy CAS 1197-18-8 Rozjaśnianie skóry

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-MM
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: US $85- 100/ kg
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Surowce kosmetyczne Biały krystaliczny proszek Kwas traneksamowy CAS 1197-18-8 Rozjaśnianie skóry Wprowadzenie: Kwas traneksamowy, znany również jako kwas traneksamowy, kwas traneksamowy i kwas 4-aminometylocykloheksanokarboksylowy. W dziedzinie kosmetyki kwas traneksamowy, jako powszechnie ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

surowce kosmetyczne białe

,

biały CAS 5343-92-0

,

proszek CAS 5343-92-0

Product Name: Kwas traneksamowy
CAS: 1197-18-8
MF: C8H15NO2
MW: 157,21
EINECS: 214-818-2
Opis produktu

Surowce kosmetyczne Biały krystaliczny proszek Kwas traneksamowy CAS 1197-18-8 Rozjaśnianie skóry

 

Wprowadzenie:

 

Kwas traneksamowy, znany również jako kwas traneksamowy, kwas traneksamowy i kwas 4-aminometylocykloheksanokarboksylowy. W dziedzinie kosmetyki kwas traneksamowy, jako powszechnie stosowany środek wybielający, został dopuszczony do stosowania w kosmetykach w wielu krajach.

Zastosowania:

 

‌Kwas traneksamowy ma dobrą rozpuszczalność w wodzie i niskie wchłanianie przezskórne. Efekty wybielające i rozjaśniające skórę kwasu traneksamowego mogą zakłócać działanie melanocytów poprzez działanie na keratynocyty, pośrednio redukując w ten sposób produkcję melaniny. Dlatego działanie kwasu traneksamowego w kosmetykach na skórę jest łagodne i powolne. Długotrwałe stosowanie może rozjaśnić koloryt skóry, ale nie jest możliwe osiągnięcie szybkiego efektu wybielania.

 

Nazwa produktu Kwas traneksamowy
CAS 1197-18-8
MF C8H15NO2
MW 157.21
EINECS 214-818-2
Kolor biały krystaliczny proszek

 

 
Surowce kosmetyczne Biały krystaliczny proszek Kwas traneksamowy CAS 1197-18-8 Rozjaśnianie skóry

 

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie