Καλώς ήρθατε στο Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

High Anethole Content Anise Oil CAS 84775-42-8 Food Grade Natural Plant Essential Oil Cosmetic Fragrance for Soap/Oral Care

Βασικές ιδιότητες
Χώρος καταγωγής: Κίνα
Ονομασία μάρκας: Senzhuo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμός μοντέλου: SZ-BZ
Εμπορικά Ακίνητα
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1
Τιμή: US $45.0 - 65.00/ Kilogram
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, L/C
Ικανότητα εφοδιασμού: 1000kg/year
Σύνοψη του προϊόντος
Το Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 είναι ένα άχρωμο υγρό με 99% καθαρότητα, που χρησιμεύει ως σταθεροποιητικό αρωμάτων, διαλύτης για ρητίνες και φαρμακευτικό ενδιάμεσο. Διατίθεται σε ποιότητες τροφίμων και βιομηχανικών προϊόντων με προσαρμογή ODM/OEM, εγγύηση 12 μηνών και παγκόσμιες επιλογές πληρωμής.

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Επισημαίνω:

Food Grade Anise Oil

,

Natural Anise Essential Oil

,

Anise Oil for Oral Care

Product Name: Λάδι γλυκάνισου
CAS Number: 84775-42-8
MF: /
EINECS: 283-872-7
Boiling Point: 232 °C (lit.)
Density: 0,980 g/mL στους 25 °C (lit.)
Refractive Index: n20/D 1.554 (lit.)
Fp: 199 °F
Odor: στο 100,00%. γλυκάνισο
Storage Temp.: 2-8°C
Appearance: Άχρωμο υγρό
Model: SZ-BZ
Περιγραφή του προϊόντος
Colorless Liquid Anise Oil CAS 84775-42-8 Product Overview Anise Oil possesses the pungent aroma of anise and has warming and stomach-strengthening effects. It can inhibit excessive gastrointestinal motility and promote gastric juice secretion to aid digestion. It has wide applications in the food, brewing, beverage, cosmetics, and pharmaceutical industries. Product Specifications Product Name Anise Oil CAS Number 84775-42-8 Molecular Formula / Molecular Weight 0 Appearance
Συγγενικά προϊόντα

Στείλε Ερευνά