خوش آمدید Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

High Anethole Content Anise Oil CAS 84775-42-8 Food Grade Natural Plant Essential Oil Cosmetic Fragrance for Soap/Oral Care

ویژگی های اساسی
محل تولید: چین
نام تجاری: Senzhuo
گواهینامه: ISO9001
شماره مدل: SZ-BZ
املاک تجاری
حداقل مقدار سفارش: 1
قیمت: US $45.0 - 65.00/ Kilogram
شرایط پرداخت: T/T، وسترن یونیون، L/C
توانایی عرضه: 1000 کیلوگرم در سال
خلاصه محصول
بنزیل بنزوات CAS 120-51-4 یک مایع بی رنگ با خلوص 99 درصد است که به عنوان تثبیت کننده عطر، حلال رزین ها و واسطه دارویی عمل می کند. در گریدهای غذایی و صنعتی با سفارشی سازی ODM/OEM، گارانتی 12 ماهه و گزینه های پرداخت جهانی موجود است.

جزئیات محصول

برجسته کردن:

Food Grade Anise Oil

,

Natural Anise Essential Oil

,

Anise Oil for Oral Care

Product Name: روغن انیسون
CAS Number: 84775-42-8
MF: /
EINECS: 283-872-7
Boiling Point: 232 درجه سانتیگراد (لیتر)
Density: 0.980 گرم در میلی لیتر در 25 درجه سانتیگراد (lit.)
Refractive Index: n20/D 1.554 (لیتر)
Fp: 199 درجه فارنهایت
Odor: در 100.00 ٪. انیسون
Storage Temp.: 2-8 درجه سانتی گراد
Appearance: مایع بی رنگ
Model: SZ-BZ
توضیحات محصول
Colorless Liquid Anise Oil CAS 84775-42-8 Product Overview Anise Oil possesses the pungent aroma of anise and has warming and stomach-strengthening effects. It can inhibit excessive gastrointestinal motility and promote gastric juice secretion to aid digestion. It has wide applications in the food, brewing, beverage, cosmetics, and pharmaceutical industries. Product Specifications Product Name Anise Oil CAS Number 84775-42-8 Molecular Formula / Molecular Weight 0 Appearance
محصولات مرتبط

درخواست ارسال کنید