Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Aromaty i zapachy Ambroksan CAS 6790-58-5 Biały kryształ

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: MXM
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: Zbywalny
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 10000 kg / miesiąc
Podsumowanie produktu
Aromaty i Zapachy Ambroksan CAS 6790-58-5 Biały Kryształ Przegląd Aromatów i Zapachów Ambroksanu CAS 6790-58-5 Biały Kryształ Ambroksan jest jednym z najważniejszych składników naturalnej ambry i został zidentyfikowany w aromatycznych składnikach nalewek z ambry. Ambroksan ma silny, bogaty aromat ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

biały pirogronian etylu

,

białe chemikalia codzienne

,

Pyruwat etylowy krystaliczny

Product Name: Ambroksan
CAS: 6790-58-5
MF: C16H28O
MW: 236,39
EINECS: 229-861-2
Appearance: Biały kryształ
Opis produktu

Aromaty i Zapachy Ambroksan CAS 6790-58-5 Biały Kryształ

 

Przegląd Aromatów i Zapachów Ambroksanu CAS 6790-58-5 Biały Kryształ

 

Ambroksan jest jednym z najważniejszych składników naturalnej ambry i został zidentyfikowany w aromatycznych składnikach nalewek z ambry. Ambroksan ma silny, bogaty aromat ambry z łagodnymi nutami drzewnymi. Bardzo dobry utrwalacz, zapach o aromacie ambry, jako substytut naturalnej ambry. Ambra to wydzielina wieloryba znajdowana na plażach i nie jest już używana w produkcji perfum z powodów etycznych. Naturalny ambroksan jest używany w perfumach i został odkryty w 1949 roku. W perfumach nuta ambry odnosi się również do perfum ambrowych, które wykorzystują olejek eteryczny i absolut cistus jako bazę. Ambroksan jest głównym zapachem ambry i jest najczęściej używaną i biodegradowalną cząsteczką ambry.

 

Zastosowanie Aromatów i Zapachów Ambroksanu CAS 6790-58-5 Biały Kryształ

 

Jest stosowany w wysokiej klasy perfumach i kosmetykach. Ponieważ nie podrażnia ludzi i nie wywołuje reakcji alergicznych u zwierząt, jest bardzo odpowiedni do zapachów do skóry, włosów i tkanin. Jest często używany jako zapach i utrwalacz w mydłach, talkach, kremach i szamponach. Jest również szeroko stosowany w przemyśle tytoniowym i perfumeryjnym.

 

Parametry Produktu Aromatów i Zapachów Ambroksanu CAS 6790-58-5 Biały Kryształ

 

Pozycja Wartość
Nazwa produktu Ambroksan
CAS 6790-58-5
MF C16H28O
MW 236.39
EINECS 229-861-2
Wygląd Biały Kryształ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie Aromatów i Zapachów Ambroksanu CAS 6790-58-5 Biały Kryształ

 

Aromaty i zapachy Ambroksan CAS 6790-58-5 Biały kryształ

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie