Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Biały krystaliczny proszek kwasu P-kumarowego CAS 501-98-4 Rozjaśnianie skóry

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: mm
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: Zbywalny
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 10000 kg / miesiąc
Podsumowanie produktu
Biały krystaliczny proszek kwasu P-kumarowego CAS 501-98-4 Rozjaśnianie skóry Przegląd Biały krystaliczny proszek kwasu P-kumarowego CAS 501-98-4 Rozjaśnianie skóry Kwas trans-4-hydroksycynamonowy jest związkiem kwasu cynamonowego, który jest szeroko rozpowszechniony w wielu produktach naturalnych, ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Biały organiczny półprodukt

,

białe surowce organiczne

,

proszek pośredni organiczny

Product Name: Kwas p-kumarowy
CAS: 501-98-4
MF: C9H8O3
MW: 164,16
EINECS: 610-511-6
Color: biały kryształowy proszek
Opis produktu

Biały krystaliczny proszek kwasu P-kumarowego CAS 501-98-4 Rozjaśnianie skóry

 

Przegląd Biały krystaliczny proszek kwasu P-kumarowego CAS 501-98-4 Rozjaśnianie skóry

Kwas trans-4-hydroksycynamonowy jest związkiem kwasu cynamonowego, który jest szeroko rozpowszechniony w wielu produktach naturalnych, takich jak propolis, warzywa i owoce. Jest naturalnym przeciwutleniaczem i występuje powszechnie w naturze w postaci estrów kwasów organicznych, polisacharydów i amidów.

 

Zastosowanie Biały krystaliczny proszek kwasu P-kumarowego CAS 501-98-4 Rozjaśnianie skóry

 

1. Konserwanty w kosmetykach;
2. Przeciwutleniacze i składniki rozjaśniające w kosmetykach;

Parametry produktu Biały krystaliczny proszek kwasu P-kumarowego CAS 501-98-4 Rozjaśnianie skóry

 

Item Wartość
Nazwa produktu kwas p-kumarowy
CAS 501-98-4
MF C9H8O3
MW 164.16
EINECS 610-511-6
Wygląd Biały krystaliczny proszek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie Biały krystaliczny proszek kwasu P-kumarowego CAS 501-98-4 Rozjaśnianie skóry

 

Biały krystaliczny proszek kwasu P-kumarowego CAS 501-98-4 Rozjaśnianie skóry

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie