Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Beyaz Kristalin Toz P- Kumarik Asit CAS 501-98-4 Cilt Beyazlatıcı

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: mm
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1kg
Fiyat: Pazarlık edilebilir
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 10000kg/ay
Ürün Özetleri
Beyaz Kristalin Toz P- Kumarik Asit CAS 501-98-4 Cilt Beyazlatıcı Genel bakışBeyaz Kristalin Toz P- Kumarik Asit CAS 501-98-4 Cilt Beyazlatıcı Trans-4-hidroksisinamik asit, propolis, sebze ve meyve gibi birçok doğal üründe yaygın olarak dağıtılan bir sinamik asit bileşiktir.Doğal bir antioksidan ve ...

Ürün Detayları

Vurgulamak:

Beyaz organik ara madde

,

beyaz organik hammaddeler

,

toz organik ara madde

Product Name: p-kumarik asit
CAS: 501-98-4
MF: C9H8O3
MW: 164.16
EINECS: 610-511-6
Color: beyaz kristal tozu
Ürün Tanımı

Beyaz Kristalin Toz P- Kumarik Asit CAS 501-98-4 Cilt Beyazlatıcı

Genel bakışBeyaz Kristalin Toz P- Kumarik Asit CAS 501-98-4 Cilt Beyazlatıcı

Trans-4-hidroksisinamik asit, propolis, sebze ve meyve gibi birçok doğal üründe yaygın olarak dağıtılan bir sinamik asit bileşiktir.Doğal bir antioksidan ve organik asit esterleri şeklinde doğada yaygın olarak bulunur., polisakaritler ve amitler.

UygulamaBeyaz Kristalin Toz P- Kumarik Asit CAS 501-98-4 Cilt Beyazlatıcı

1Kozmetiklerde koruyucular;
2Antioksidanlar ve kozmetiklerde beyazlatıcı maddeler;

Ürün parametreleriBeyaz Kristalin Toz P- Kumarik Asit CAS 501-98-4 Cilt Beyazlatıcı

Ben...- Evet. Değer
Ürün Adı p-kumarik asit
CAS 501-98-4
MF C9H8O3
MW 164.16
EINECS 610-511-6
Görünüşü Beyaz kristal tozu

ResimBeyaz Kristalin Toz P- Kumarik Asit CAS 501-98-4 Cilt Beyazlatıcı

Beyaz Kristalin Toz P- Kumarik Asit CAS 501-98-4 Cilt Beyazlatıcı

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder