Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Surowiec kosmetyczny 99% proszku alfa-arbutyny CAS 84380-01-8 z szybką dostawą

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-BZ
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1
Ceny: US $25.00 - 50.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 10000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Biały Proszek Alfa Arbutyna CAS 84380-01-8 Przegląd Arbutyna występuje naturalnie w źródłach roślinnych, takich jak misia, żurawia i morwa, co zasadniczo zapobiega tworzeniu się melaniny (pigmentu tworzącego kolor skóry).Zsyntetyzowana chemicznie wersja tego ekstraktu roślinnego znana jest jako alfa...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Proszek alfa-arbutyny 99%

,

Surowiec kosmetyczny alfa-arbutyna

,

Proszek alfa-arbutyny szybka dostawa

Product Name: alfa-arbutyna
CAS Number: 84380-01-8
MF: C12H16O7
MW: 272.25
EINECS: 209-795-0
Melting Point: 195-196°C
Boiling Point: 561,6 ± 50,0 ° C (przewidywana)
Density: 1,556±0,06 g/cm3 (przewidywana)
Appearance: Biały proszek
Storage Temp.: 2-8°C
Solubility: DMSO (nieznacznie), Metanol (nieznacznie)
Opis produktu

Biały Proszek Alfa Arbutyna CAS 84380-01-8

Przegląd

Arbutyna występuje naturalnie w źródłach roślinnych, takich jak misia, żurawia i morwa, co zasadniczo zapobiega tworzeniu się melaniny (pigmentu tworzącego kolor skóry).Zsyntetyzowana chemicznie wersja tego ekstraktu roślinnego znana jest jako alfa-arbutyna, która jest stosowana jako miejscowy środek oświetlający skórę w leczeniu plam słonecznych.Ponadto posiada właściwości przeciwutleniające, które chronią skórę przed potencjalnymi uszkodzeniami spowodowanymi słońcem.jest dość powszechnym składnikiem w produktach przeciwstarzeniowych do leczenia plam starzenia się, drobne linie i zmarszczki.


Parametry produktu

Nazwa produktu
Alfa Arbutyna
CAS
84380-01-8
MF
C12H16O7
MW
272.25
Wymiar
Biały proszek
EINECS
209-795-0
Model
SZ-BZ
Obraz produktu

Surowiec kosmetyczny 99% proszku alfa-arbutyny CAS 84380-01-8 z szybką dostawą

Zastosowanie
  1. Białenie skóry i zanikające plamy: hamuje aktywność tyrozynazy, blokując produkcję melaniny, pomagając zanikać piegiom, plamom słonecznym, chloasmie i pigmentacji pozapalnej.
  2. Jasny i równomierny odcień skóry: Jako surowiec kosmetyczny dodawany do serum, kremów i balsamów, poprawia ciemny i żółty kolor skóry dla jednolitego koloru skóry.
  3. Przeciwutleniacz i naprawa skóry: wywiera działanie przeciwutleniające, łagodzi uszkodzenia skóry spowodowane promieniami UV i pomaga w łagodzeniu oparzeń słonecznych.
  4. Standard referencyjny do badań laboratoryjnych: Używany jako standard referencyjny w laboratoriach do ilościowej analizy HPLC zawartości arbutyny w kosmetykach.
Częste pytania
Czy mogę dostać próbki?

O: Tak, zamówienie na próbkę jest dostępne do kontroli jakości i testowania rynku.

Q2: Czy otrzymujesz zamówienie na zamówienie?

A: Tak, ODM i OEM są mile widziane.

P3: Jaki jest czas realizacji?

A: Zgodnie z ilością zamówienia, małe zamówienie zazwyczaj wymaga 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

P4: Jakie są warunki gwarancji?

O: Dostarczamy 12 miesięcy gwarancji.

P5: Jakie są warunki płatności?

A: Przyjmujemy depozyt, T/T, West Union, gotówkę itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie