Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Kozmetik Hammaddesi %99 Alfa Arbutin Tozu CAS 84380-01-8 Hızlı Teslimatlı

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-BZ
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1
Fiyat: US $25.00 - 50.00/ Kilogram
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 100 kg/yıl
Ürün Özetleri
Beyaz Toz Alfa Arbutin CAS 84380-01-8 Genel bakış Arbutin, doğal olarak Bearberry, Cranberry ve Mulberry gibi bitki kaynaklarında bulunur ve bu da esas olarak melanin (cilt rengini yaratan pigment) oluşumunu önler.Bu bitki ekstrektinin kimyasal olarak sentezlenmiş versiyonu Alpha Arbutin olarak ...

Ürün Detayları

Vurgulamak:

%99 Alfa Arbutin tozu

,

Kozmetik ham madde Alpha Arbutin

,

Alfa Arbutin tozu hızlı teslimat

Product Name: Alfa Arbutin
CAS Number: 84380-01-8
MF: C12H16O7
MW: 272.25
EINECS: 209-795-0
Melting Point: 195-196°C
Boiling Point: 561,6±50,0 °C(Tahmini)
Density: 1,556±0,06 g/cm3(Tahmini)
Appearance: Beyaz toz
Storage Temp.: 2-8°C
Solubility: DMSO (Biraz), Metanol (Biraz)
Ürün Tanımı

Beyaz Toz Alfa Arbutin CAS 84380-01-8

Genel bakış

Arbutin, doğal olarak Bearberry, Cranberry ve Mulberry gibi bitki kaynaklarında bulunur ve bu da esas olarak melanin (cilt rengini yaratan pigment) oluşumunu önler.Bu bitki ekstrektinin kimyasal olarak sentezlenmiş versiyonu Alpha Arbutin olarak bilinir ve güneş lekelerini tedavi etmek için topikal bir cilt aydınlatıcı aracı olarak kullanılır.Güneşten kaynaklanan hasar ve patlamalardan kaynaklanan pigmentasyon ve yara izleri.Yaşlanma lekelerini tedavi etmek için yaşlanma karşıtı ürünlerde oldukça yaygın bir bileşen., ince çizgiler ve kırışıklıklar.


Ürün parametreleri

Ürün Adı
Alfa Arbutin
CAS
84380-01-8
MF
C12H16O7
MW
272.25
Görünüşü
Beyaz Toz
EINECS
209-795-0
Model
SZ-BZ
Ürün Görüntüsü

Kozmetik Hammaddesi %99 Alfa Arbutin Tozu CAS 84380-01-8 Hızlı Teslimatlı

Uygulama
  1. Cilt beyazlatması ve lekelerin solması: Melanin üretimini engellemek için tirozinaz aktivitesini inhibe eder, çişlerin, güneş lekelerinin, kloasmanın ve iltihap sonrası pigmentasyonun solmasına yardımcı olur.
  2. Parlak ve düz bir cilt rengi: Serumlara, kremlere ve losyonlara eklenen kozmetik ham madde olarak, eşit cilt rengi için donuk ve sarı ten rengi iyileştirir.
  3. Antioksidasyon ve cilt onarımı: Antioksidan etkileri vardır, UV kaynaklı cilt hasarını hafifletir ve güneş yanığı cildinin yatıştırılmasına yardımcı olur.
  4. Laboratuvar testi için referans standardı: Kozmetiklerde arbutin içeriğinin HPLC nicel analizi için laboratuvarlarda referans standardı olarak kullanılır.
Sık Sorulan Sorular
S1: Örnek alabilir miyim?

A: Evet, örnek siparişi kalite kontrolü ve pazar testi için mevcuttur. Ancak örnek maliyetini ve ekspres maliyeti ödemeniz gerekir.

S2: Özel sipariş alıyor musunuz?

A: Evet, ODM & OEM hoş karşılanır.

S3: teslim süresi nedir?

A: Sipariş miktarına göre, küçük sipariş genellikle 3-5 gün, büyük sipariş müzakere gerektirir.

S4: Garanti şartlarınız nedir?

A: 12 aylık garanti veririz.

S5: Ödeme şartlarınız nedir?

A: Escrow, T / T, West Union, Nakit ve benzeri kabul ediyoruz.

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder