Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Kosmetyczny zapach Methyl Dihydrojasmonate CAS 24851-98-7 MDJ Jasmine Fragrance Raw Material 95% Oil for Daily Flavor Perfume

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-BZ
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1
Ceny: US $15.00 - 30.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000kg/rok
Podsumowanie produktu
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 to bezbarwna ciecz o czystości 99%, służąca jako utrwalacz zapachu, rozpuszczalnik do żywic i półprodukt farmaceutyczny. Dostępne w gatunkach spożywczych i przemysłowych z możliwością dostosowania ODM/OEM, 12-miesięczną gwarancją i globalnymi opcjami płatności.

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Olej zapachowy dihydrojasmonatu metylu

,

Surowiec do perfum jasminowych

,

MDJ 95% oleju aromatyzującego

Product Name: Dihydrokasonian metylu
CAS Number: 24851-98-7
MF: C13H22O3
MW: 226,31
EINECS: 246-495-9
Boiling Point: 110°C/0,2 mmHg (lit.)
Density: 0,998 g/ml w 25°C (lit.)
Vapor Pressure: 0,21 Pa przy 25 ℃
Fp: >230°F
Storage Temp.: 2-8°C
Appearance: Bezbarwna ciecz
Model: SZ-BZ
Odor: na 100,00%. kwiatowy oleisty jaśmin zielony laktoniczny tropikalny naturalny
Refractive Index: n20/D 1,459(lit.)
Opis produktu
Bezbarwna ciecz Metylodihydrojasmonian CAS 24851-98-9 MDJ
Przegląd produktu

Metylodihydrojasmonian ma silny słodko-kwiatowy, jaśminowy, nieco owocowy zapach. Jest to składnik zapachowy olejku jaśminowego (Jasminum gradiflorum L.). Może być przygotowany przez kondensację 2-2-cyklopenten-1-onu z etylomalonianem, a następnie przez hydrolizę, dekarboksylację i metylację.

Specyfikacje produktu
Nazwa produktu Metylodihydrojasmonian
Numer CAS 24851-98-7
Wzór molekularny C13H22O3
Masa cząsteczkowa 226.31
Wygląd Bezbarwna ciecz
EINECS 246-495-9
Model SZ-BZ
Zdjęcie produktu
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 Colorless Liquid Chemical Product
Zastosowania
  • Surowiec do komponowania perfum: Klasyczny zapach jaśminu, używany do tworzenia jaśminowych, tuberozowych, kolońskich i orientalnych kompozycji zapachowych o łagodnym i długotrwałym aromacie.
  • Zapach do kosmetyków: Dodawany do kremów, żeli pod prysznic i produktów do higieny osobistej, aby nadać delikatny kwiatowy zapach i wzbogacić warstwy zapachowe.
  • Aromat spożywczy: Dopuszczony dodatek smakowy do żywności, stosowany w cukierkach, wypiekach i innych produktach spożywczych w celu wzmocnienia aromatu.
  • Dodatek zapachowy do chemii gospodarczej: Stosowany w detergentach do prania, mydłach i produktach aromaterapeutycznych w celu dodania nut kwiatowych i zakrycia nieprzyjemnych zapachów.
Często zadawane pytania
P1: Czy mogę otrzymać próbki?

Tak, dostępne są zamówienia próbek do kontroli jakości i testów rynkowych. Jednakże, należy uiścić opłatę za próbki i koszty ekspresowe.

P2: Czy przyjmujecie zamówienia niestandardowe?

Tak, mile widziane są zamówienia ODM i OEM.

P3: Jaki jest czas realizacji?

Zgodnie z ilością zamówienia, małe zamówienia zazwyczaj wymagają 3-5 dni, duże zamówienia wymagają negocjacji.

P4: Jakie są warunki gwarancji?

Udzielamy 12 miesięcy gwarancji.

P5: Jakie są Państwa warunki płatności?

Akceptujemy Escrow, T/T, West Union, gotówkę itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie