Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Industriële Dipentaerythritol CAS 126-58-9 Wit Kristalpoeder Di-PE voor UV-uithardbare Hars Polyurethaan & Coating

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SZ-BZ
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 1
Prijs: US $15.00 - 25.00/ Kilogram
Betalingsvoorwaarden: T/T,Western Union,L/C
Leveringsvermogen: 10000kg/year
Productoverzicht
Wit poeder Dipentaerythritol CAS 126-58-9 Overzicht Dipentaerythritol, ook bekend als 2,2-[oxybis(methyleen) -bis[2-hydroxymethyl]-1,3-propanediol, is een bijproduct van de productie van pentaerythritol.Vanwege de lage oplosbaarheid in water (022 g/100 g H20 bij 20 °C en 10.0 g/100 g H20 bij 100 °C) ...

Productdetails

Markeren:

Industriële Dipentaerythritol poeder

,

Di-PE voor UV-uithardbare Hars

,

Wit Kristal Dipentaerythritol CAS 126-58-9

Product Name: Dipentaerythritol
CAS Number: 126-58-9
MF: C10H22O7
MW: 254.28
EINECS: 204-794-1
Melting Point: 215-218 °C (letterlijk)
Boiling Point: 356°C
Density: 1,36 g/cm3 (20℃)
Appearance: Wit poeder
Storage Temp.: Bewaar hieronder +30 ° C.
PH: 5 (2 g/l, H2O, 20℃)
Productbeschrijving

Wit poeder Dipentaerythritol CAS 126-58-9

Overzicht

Dipentaerythritol, ook bekend als 2,2-[oxybis(methyleen) -bis[2-hydroxymethyl]-1,3-propanediol, is een bijproduct van de productie van pentaerythritol.Vanwege de lage oplosbaarheid in water (022 g/100 g H20 bij 20 °C en 10.0 g/100 g H20 bij 100 °C) kan worden gescheiden van pentaerythritol door fractionele kristallisatie.

Dipentaerythritol kan opzettelijk worden geproduceerd uit pentaerythritol door zuurkatalyse.


Productparameters

Productnaam
Dipentaerythritol
CAS
126-58-9
MF.
C10H22O7
MW
254.28
Uiterlijk
Wit poeder
EINECS
201-069-1
Model
SZ-BZ
Productbeeld

Industriële Dipentaerythritol CAS 126-58-9 Wit Kristalpoeder Di-PE voor UV-uithardbare Hars Polyurethaan & Coating

Toepassing
  1. dient als belangrijkste polyolen tussenproduct voor de vervaardiging van alkyd-, polyester-, polyurethaan-, polyether- en UV-hardbare lichtgevoelige harsen, waardoor de hardheid van de coating wordt verbeterd,weerbestandheid en verouderingsbestrijdende prestaties van verven, lakken en drukmaterialen.
  2. Gebruikt als co-stabilisator voor calcium-zinc PVC-thermische stabilisatoren, ter verbetering van de thermische stabiliteit tijdens de PVC-verwerking van buizen, profielen en kunststofproducten;ook toegepast op in-uitstortende brandwerende coatings.
  3. Gebruikelijk voor de synthese van hoogwaardige synthetische ester smeermiddelen voor luchtvaart- en koelapparatuur, evenals hars esters en acrylmonomeren voor UV-hardingsformules.
  4. Het fungeert als fijnchemische bouwsteen voor de productie van weekmakers, lijmstoffen en speciaal bestemde derivaten in de coatings- en polymeerindustrie.
Veelgestelde vragen
K1: Kan ik wat monsters krijgen?

A: Ja, de bestelling is beschikbaar voor kwaliteitscontrole en markttest.

Q2: Ontvangt u een aangepaste bestelling?

A: Ja, ODM & OEM zijn welkom.

Q3: Wat is de doorlooptijd?

A: Volgens de orderhoeveelheid, kleine bestelling meestal nodig 3-5 dagen, grote bestelling nodig onderhandeling.

Q4: Wat zijn uw garantievoorwaarden?

A: Wij leveren 12 maanden garantie.

V5: Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A: Wij accepteren escrow, T/T, West Union, contant geld, enz.

Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag