Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Endüstriyel Sınıf Dipentaeritritol CAS 126-58-9 UV Kürlenebilir Reçine Poliüretan ve Kaplama için Beyaz Kristal Toz Di-PE

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-BZ
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1
Fiyat: US $15.00 - 25.00/ Kilogram
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 100 kg/yıl
Ürün Özetleri
Beyaz Toz Dipentaeritritol CAS 126-58-9 Genel Bakış Dipentaeritritol, diğer adıyla 2,2-[oksi(metilen)- bis[2-hidroksimetil]-1,3-propandiol, pentaeritritol üretiminin bir yan ürünüdür. Suda düşük çözünürlüğü nedeniyle (20 °C'de 0,22 g/100 g H20 ve 100 °C'de 10,0 g/100 g H20) fraksiyonel kristalizasyo...

Ürün Detayları

Vurgulamak:

Endüstriyel Sınıf Dipentaeritritol tozu

,

UV Kürlenebilir Reçine için Di-PE

,

Beyaz Kristal Dipentaeritritol CAS 126-58-9

Product Name: Dipentaeritritol
CAS Number: 126-58-9
MF: C10H22O7
MW: 254.28
EINECS: 204-794-1
Melting Point: 215-218 °C (yanıyor)
Boiling Point: 356°C
Density: 1,36 g/cm3 (20°C)
Appearance: Beyaz toz
Storage Temp.: +30 ° C'nin altında saklayın.
PH: 5 (2g/l, H2O, 20°C)
Ürün Tanımı

Beyaz Toz Dipentaeritritol CAS 126-58-9

Genel Bakış

Dipentaeritritol, diğer adıyla 2,2-[oksi(metilen)- bis[2-hidroksimetil]-1,3-propandiol, pentaeritritol üretiminin bir yan ürünüdür. Suda düşük çözünürlüğü nedeniyle (20 °C'de 0,22 g/100 g H20 ve 100 °C'de 10,0 g/100 g H20) fraksiyonel kristalizasyon ile pentaeritritolden ayrılabilir.

Dipentaeritritol, asit katalizi ile pentaeritritolden kasıtlı olarak üretilebilir. Dipentaeritritol, birçok pentaeritritol üreticisi tarafından bir ortak ürün olarak saflaştırılır.


Ürün Parametreleri

Ürün Adı
Dipentaeritritol
CAS
126-58-9
MF
C10H22O7
MW
254.28
Görünüm
Beyaz Toz
EINECS
201-069-1
Model
SZ-BZ
Ürün Resmi

Endüstriyel Sınıf Dipentaeritritol CAS 126-58-9 UV Kürlenebilir Reçine Poliüretan ve Kaplama için Beyaz Kristal Toz Di-PE

Uygulama
  1. Boya, vernik ve baskı malzemeleri için kaplama sertliğini, hava direncini ve yaşlanma karşıtı performansı iyileştirerek alkid, polyester, poliüretan, polieter ve UV kürlenebilir fotosensitif reçinelerin üretiminde ana poliol ara ürünü olarak hizmet eder.
  2. Boru, profil ve plastik ürünlerin PVC işlenmesi sırasında termal stabiliteyi artırarak kalsiyum-çinko PVC termal stabilizatör sistemi için ortak stabilizatör olarak kullanılır; ayrıca intumesan yangın geciktirici kaplamalarda da uygulanır.
  3. Havacılık ve soğutma ekipmanları için yüksek dereceli sentetik ester yağlayıcıların yanı sıra UV kürleme formülasyonları için reçine esterleri ve akrilik monomerlerin sentezinde uygulanır.
  4. Boya ve polimer endüstrilerinde plastikleştiriciler, yapıştırıcılar ve özel amaçlı türevlerin üretimi için ince kimyasal yapı taşı olarak görev yapar.
SSS
S1: Bazı örnekler alabilir miyim?

C: Evet, kalite kontrolü ve pazar testi için numune siparişi mevcuttur. Ancak numune maliyetini ve ekspres maliyetini ödemeniz gerekir.

S2: Özelleştirilmiş sipariş alıyor musunuz?

C: Evet, ODM ve OEM memnuniyetle karşılanır.

S3: Teslim süresi nedir?

C: Sipariş miktarına göre, küçük sipariş genellikle 3-5 gün sürer, büyük sipariş müzakere gerektirir.

S4: Garanti şartlarınız nelerdir?

C: 12 ay garanti süresi sağlıyoruz.

S5: Ödeme şartlarınız nelerdir?

C: Emanet, T/T, West Union, Nakit vb. kabul ediyoruz.

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder