Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Przemysłowy difentaerytrytol CAS 126-58-9 Biały proszek krystaliczny Di-PE do żywic utwardzanych UV, poliuretanów i powłok

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-BZ
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1
Ceny: US $15.00 - 25.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 10000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Biały Proszek Dipentaerytrytol CAS 126-58-9 Przegląd Dipentaerytrytol, znany również jako 2,2-[oxybis(metylen) - bis[2-hydroksymetyl]-1,3-propanediol, jest produktem ubocznym produkcji pentaerytrytolu.Ze względu na niską rozpuszczalność w wodzie (022 g/100 g H20 w temperaturze 20 °C i 10.0 g/100 g ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Przemysłowy proszek difentaerytrytolu

,

Di-PE do żywic utwardzanych UV

,

Biały krystaliczny difentaerytrytol CAS 126-58-9

Product Name: Dipentaerytrytol
CAS Number: 126-58-9
MF: C10H22O7
MW: 254,28
EINECS: 204-794-1
Melting Point: 215-218°C (lit.)
Boiling Point: 356°C
Density: 1,36 g/cm3 (20℃)
Appearance: Biały proszek
Storage Temp.: Przechowuj poniżej +30 ° C.
PH: 5 (2g/l, H2O, 20℃)
Opis produktu

Biały Proszek Dipentaerytrytol CAS 126-58-9

Przegląd

Dipentaerytrytol, znany również jako 2,2-[oxybis(metylen) - bis[2-hydroksymetyl]-1,3-propanediol, jest produktem ubocznym produkcji pentaerytrytolu.Ze względu na niską rozpuszczalność w wodzie (022 g/100 g H20 w temperaturze 20 °C i 10.0 g/100 g H20 w temperaturze 100 °C) można oddzielić od pentaerytrytolu poprzez krystalizację frakcyjną.

Dipentaerytrytol może być wytwarzany celowo z pentaerytrytolu przez katalizę kwasową.


Parametry produktu

Nazwa produktu
Dipentaerytrytol
CAS
126-58-9
MF
C10H22O7
MW
254.28
Wymiar
Biały proszek
EINECS
201-069-1
Model
SZ-BZ
Obraz produktu

Przemysłowy difentaerytrytol CAS 126-58-9 Biały proszek krystaliczny Di-PE do żywic utwardzanych UV, poliuretanów i powłok

Zastosowanie
  1. Służy jako kluczowy środek pośredni poliolu do wytwarzania algydów, poliesterów, poliuretanu, polieterów i żywic fotosensywnych wytrzymałych na promieniowanie UV, zwiększając twardość powłoki,odporność na warunki atmosferyczne i działanie przeciwstarzeniowe farb, lakierów i materiałów do druku.
  2. Używane jako ko-stabilizator dla układu stabilizatora termicznego wapnia- cynku PVC, zwiększający stabilność termiczną podczas obróbki PVC dla rur, profili i produktów z tworzyw sztucznych;stosowane również w wewnętrznych powłokach przeciwpożarowych.
  3. Stosowane do syntezy wysokiej klasy smarowników syntetycznych esterów do sprzętu lotniczego i chłodniczego, a także esterów koliny i monomerów akrylowych do preparatów do utwardzania UV.
  4. Działa jako elementy chemiczne do produkcji plastyfikatorów, klejnotów i pochodnych specjalnych w przemyśle powłok i polimerów.
Częste pytania
Czy mogę dostać próbki?

O: Tak, zamówienie na próbkę jest dostępne do kontroli jakości i testowania rynku.

Q2: Czy otrzymujesz zamówienie na zamówienie?

A: Tak, ODM i OEM są mile widziane.

P3: Jaki jest czas realizacji?

A: Zgodnie z ilością zamówienia, małe zamówienie zazwyczaj wymaga 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

P4: Jakie są warunki gwarancji?

O: Dostarczamy 12 miesięcy gwarancji.

P5: Jakie są warunki płatności?

A: Przyjmujemy depozyt, T/T, West Union, gotówkę itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie