Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Fijnchemische Stoffen Octadecyltrimethylammonium Chloride CAS 112-03-8 STAC 1831 Kationisch oppervlakteactieve stof Haarconditioner Textielverzachter

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SZ-BZ
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 1
Prijs: US $25.00 - 35.00/ Kilogram
Betalingsvoorwaarden: T/T,Western Union,L/C
Leveringsvermogen: 10000kg/year
Productoverzicht
Wit poeder Octadecyltrimethylammonium Chloride CAS 112-03-8 STAC 1831 Overzicht Emulsie (hoofdcomponenten zijn hoog polymere en cyclische siliconen); vormt een beschermende film om gespleten haarpunten te coaten; conditioneringsmiddel voor spoelingen en shampoos; glansmiddel voor haar. Productparame...

Productdetails

Markeren:

Octadecyltrimethylammonium Chloride haarconditioner

,

STAC 1831 kationisch oppervlakteactieve stof

,

Fijnchemische Stoffen textielverzachter

Product Name: Octadecyltrimethylammoniumchloride
CAS Number: 112-03-8
MF: C21H46ClN
MW: 348.06
EINECS: 203-929-1
Boiling Point: 249℃[bij 101.325 Pa]
Density: 0,91[bij 20℃]
Vapor Pressure: 0Pa bij 25℃
Appearance: Wit poeder
Storage Temp.: Inerte atmosfeer, kamertemperatuur
PH: 5,5-8,5 (20℃, 0,05% in H2O)
Productbeschrijving

Wit poeder Octadecyltrimethylammonium Chloride CAS 112-03-8 STAC 1831

Overzicht

Emulsie (hoofdcomponenten zijn hoog polymere en cyclische siliconen); vormt een beschermende film om gespleten haarpunten te coaten; conditioneringsmiddel voor spoelingen en shampoos; glansmiddel voor haar.


Productparameters 

Productnaam
Octadecyltrimethylammonium Chloride
CAS
112-03-8
MF
C21H46ClN
MW
348.06
Uiterlijk
Wit poeder
EINECS
203-929-1
Model
SZ-BZ
Productafbeelding

Fijnchemische Stoffen Octadecyltrimethylammonium Chloride CAS 112-03-8 STAC 1831 Kationisch oppervlakteactieve stof Haarconditioner Textielverzachter

Toepassing
  1. Werkt als kationisch haarconditionerend en antistatisch middel in persoonlijke verzorgingsformuleringen, veel gebruikt in haardouches, conditioners en shampoos om statische elektriciteit te verminderen, de natte kambaarheid te verbeteren en een zacht-gladde haargevoel te geven.
  2. Dient als textielverzachter en antistatisch additief voor stoffen, vezels en glasvezelverwerking; ook gebruikt voor het modificeren van organo-bentoniet in kleisystemen van coatingkwaliteit.
  3. Fungeert als een zeer efficiënte emulgator voor asfalt, waterdichte coatings en siliconenolie, stabiliserende olie-water emulsiesystemen in de bouw- en chemische industrie.
  4. Toegepast als breed-spectrum bactericide & desinfectiemiddel voor sanitaire reinigingsproducten; ook gebruikt als vlokmiddel voor waterbehandeling en eiwitprecipitatie in biochemische processen.
Veelgestelde vragen
V1: Kan ik enkele monsters krijgen?

A: Ja, monsterbestelling is beschikbaar voor kwaliteitscontrole en markttest. Maar u moet de monsterkosten en expresskosten betalen.

V2: Ontvangt u aangepaste bestellingen?

A: Ja, ODM & OEM zijn welkom.

V3: Wat is de levertijd?

A: Volgens de bestelhoeveelheid heeft een kleine bestelling meestal 3-5 dagen nodig, een grote bestelling vereist onderhandeling.

V4: Wat zijn uw garantievoorwaarden?

A: Wij leveren 12 maanden garantie.

V5: Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A: Wij accepteren Escrow, T/T, West Union, Cash en etc.

Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag