Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Mükemmel Kimyasallar Oktadesiltrimetilamonyum klorür CAS 112-03-8 STAC 1831 Katyonik Surfactant Saç Kondisioneri Tekstil Yumuşatıcı

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-BZ
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1
Fiyat: US $25.00 - 35.00/ Kilogram
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 100 kg/yıl
Ürün Özetleri
Beyaz Toz Oktadeciltrimetilamonyum Klorür CAS 112-03-8 STAC 1831 Genel bakış Emülsiyon (başlıca bileşenleri yüksek polimer ve siklik silikonlardır); bölünmüş uçları kaplamak için koruyucu bir film oluşturur; durulacaklar ve şampuanlar için kondisyoner; saç için camlama maddesi. Ürün parametreleri Ür...

Ürün Detayları

Vurgulamak:

Octadecyltrimethylammonium klorür saç kremasyonu

,

STAC 1831 katyonik yüzey aktif maddesi

,

Güzel Kimyasallar tekstil yumuşatıcı

Product Name: Oktadesiltrimetilamonyum Klorür
CAS Number: 112-03-8
MF: C21H46Cln
MW: 348.06
EINECS: 203-929-1
Boiling Point: 249°C[101 325 Pa'da]
Density: 0,91[20°C'de]
Vapor Pressure: 25°C'de 0Pa
Appearance: Beyaz toz
Storage Temp.: İnert atmosfer, Oda Sıcaklığı
PH: 5,5-8,5 (20°C, H2O'da %0,05)
Ürün Tanımı

Beyaz Toz Oktadeciltrimetilamonyum Klorür CAS 112-03-8 STAC 1831

Genel bakış

Emülsiyon (başlıca bileşenleri yüksek polimer ve siklik silikonlardır); bölünmüş uçları kaplamak için koruyucu bir film oluşturur; durulacaklar ve şampuanlar için kondisyoner; saç için camlama maddesi.


Ürün parametreleri

Ürün Adı
Oktadesil trimetil amonyum klorür
CAS
112-03-8
MF
C21H46ClN
MW
348.06
Görünüşü
Beyaz Toz
EINECS
203-929-1
Model
SZ-BZ
Ürün Görüntüsü

Mükemmel Kimyasallar Oktadesiltrimetilamonyum klorür CAS 112-03-8 STAC 1831 Katyonik Surfactant Saç Kondisioneri Tekstil Yumuşatıcı

Uygulama
  1. Kişisel bakım formülasyonlarında katyonik saç kondisyonu ve antistatik ajan olarak çalışır, statik elektriği azaltmak için saç yıkamaları, balzamlar ve şampuanlarda yaygın olarak kullanılır.ıslak kombalanmayı iyileştirin ve yumuşak-düz saç hissini sağlayın.
  2. Kumaş, lif ve cam lif işleme için tekstil yumuşatıcı ve antistatik katkı maddesi olarak kullanılır; ayrıca kaplama kaliteli kil sistemlerinde organo-bentonit değiştirmek için de kullanılır.
  3. Asfalt, su geçirmez kaplamalar ve silikon yağı için yüksek verimli emülsif olarak işlev görür, inşaat ve kimyasal endüstrilerinde yağ-su emülsiyon sistemlerini stabilize eder.
  4. Sanitasyon temizlik ürünleri için geniş spektrumlu bakterisid ve dezenfekte edici olarak uygulanır; ayrıca biyo-kimyasal süreçlerde su arıtma ve protein çöküntüsü için flokulant olarak kullanılır.
Sık Sorulan Sorular
S1: Örnek alabilir miyim?

A: Evet, örnek siparişi kalite kontrolü ve pazar testi için mevcuttur. Ancak örnek maliyetini ve ekspres maliyeti ödemeniz gerekir.

S2: Özel sipariş alıyor musunuz?

A: Evet, ODM & OEM hoş karşılanır.

S3: teslim süresi nedir?

A: Sipariş miktarına göre, küçük sipariş genellikle 3-5 gün, büyük sipariş müzakere gerektirir.

S4: Garanti şartlarınız nedir?

A: 12 aylık garanti veririz.

S5: Ödeme şartlarınız nedir?

A: Escrow, T / T, West Union, Nakit ve benzeri kabul ediyoruz.

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder