Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Chlorek oktyldecylotrimetyloamoniowy CAS 112-03-8 STAC 1831 Cationic Surfactant Odżywka do włosów Zmiękczacz do tkanin

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-BZ
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1
Ceny: US $25.00 - 35.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 10000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Biały proszek Chlorek okta decylotrimetyloamoniowy CAS 112-03-8 STAC 1831 Przegląd Emulsja (główne składniki to silikony wysokopolimerowe i cykliczne); tworzy film ochronny powlekający rozdwojone końcówki; środek kondycjonujący do płukanek i szamponów; środek nabłyszczający do włosów. Parametry ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Chlorek oktyldecylotrimetyloamoniowy odżywka do włosów

,

STAC 1831 środek powierzchniowo czynny kationowy

,

Zmiękczacz do tkanin z drobnych chemikaliów

Product Name: Chlorek oktadecylotrimetyloamoniowy
CAS Number: 112-03-8
MF: C21H46CLN
MW: 348.06
EINECS: 203-929-1
Boiling Point: 249℃[przy 101 325 Pa]
Density: 0,91 [przy 20 ℃]
Vapor Pressure: 0Pa w temperaturze 25°C
Appearance: Biały proszek
Storage Temp.: Atmosfera obojętna, temperatura pokojowa
PH: 5,5-8,5 (20℃, 0,05% w H2O)
Opis produktu

Biały proszek Chlorek okta decylotrimetyloamoniowy CAS 112-03-8 STAC 1831

Przegląd

Emulsja (główne składniki to silikony wysokopolimerowe i cykliczne); tworzy film ochronny powlekający rozdwojone końcówki; środek kondycjonujący do płukanek i szamponów; środek nabłyszczający do włosów.


Parametry produktu 

Nazwa produktu
Chlorek okta decylotrimetyloamoniowy
CAS
112-03-8
MF
C21H46ClN
MW
348.06
Wygląd
Biały proszek
EINECS
203-929-1
Model
SZ-BZ
Zdjęcie produktu

Chlorek oktyldecylotrimetyloamoniowy CAS 112-03-8 STAC 1831 Cationic Surfactant Odżywka do włosów Zmiękczacz do tkanin

Zastosowanie
  1. Działa jako kationowy środek kondycjonujący i antystatyczny do włosów w preparatach do higieny osobistej, szeroko stosowany w płukankach do włosów, odżywkach i szamponach w celu zmniejszenia elektryczności statycznej, poprawy rozczesywania na mokro i zapewnienia miękkiego, gładkiego uczucia włosów.
  2. Służy jako zmiękczacz do tkanin i dodatek antystatyczny do tkanin, włókien i przetwórstwa włókna szklanego; stosowany również do modyfikacji organo-bentonitu w systemach gliny klasy powłokowej.
  3. Działa jako wysokowydajny emulgator do asfaltu, powłok wodoodpornych i oleju silikonowego, stabilizując systemy emulsji olejowo-wodnych w przemyśle budowlanym i chemicznym.
  4. Stosowany jako szerokospektralny środek bakteriobójczy i dezynfekujący do produktów czyszczących do dezynfekcji; stosowany również jako flokulant do uzdatniania wody i precypitacji białek w procesach biochemicznych.
FAQ
P1: Czy mogę otrzymać próbki?

O: Tak, dostępne są zamówienia próbek do kontroli jakości i testów rynkowych. Ale musisz zapłacić za koszt próbki i koszt ekspresowy.

P2: Czy przyjmujesz zamówienia niestandardowe?

O: Tak, ODM i OEM są mile widziane.

P3: Jaki jest czas realizacji?

O: Zgodnie z ilością zamówienia, małe zamówienie zazwyczaj wymaga 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

P4: Jakie są warunki gwarancji?

O: Dostarczamy 12 miesięcy gwarancji.

P5: Jakie są warunki płatności?

O: Otrzymujemy Escrow, T/T, West Union, gotówkę i inne.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie