Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Industriële kwaliteit, cosmetische kwaliteit Dibutyl Adipate DBA CAS 105-99-7 Op voorraad, voor weekmakers en filmvormers

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SZ-MIJN
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 100G
Prijs: 20-30USD
Betalingsvoorwaarden: L/C, T/T, Western Union, D/P, D/A
Leveringsvermogen: 100000
Productoverzicht
Hoogzuiver 2-hydroxyethylsalicylaat (CAS 87-28-5) voor farmaceutische tussenproducten en cosmetica. Biedt salicylzuur met langdurige afgifte met lage irritatie, verbetert de werkzaamheid van de zonnebrandcrème en dient als geurfixeermiddel. Stabiel, oplosbaar in organische oplosmiddelen.

Productdetails

Markeren:

Ditubyladipaat DBA van industriële kwaliteit

,

Ditubyladipaat voor cosmetische doeleinden CAS 105-99-7

,

Dibutyladipaat weekmaker voor filmvormers

Boiling Point: 305 °C (verlicht)
CAS No: 105-99-7
Density: 0,962 g/ml bij 25 °C (letterlijk)
Melting Point: -32 °C
Product Name: Dibutyladipaat
MF: C14H26O4
Productbeschrijving

Industriële kwaliteit, cosmetische kwaliteit Dibutyl Adipate DBA CAS 105-99-7

Inleiding:
Smeltpunt: -32°C;
kookpunt: 305°C (lit.);
dichtheid: 0,962 g/ml bij 25°C (licht);
dampdruk: 0,021 Pa bij 25°C;
brekingsindex n20/D: 1,436 (lit.);
vlampunt: > 230°F;
opslagomstandigheden: verzegeld in een droge container bij kamertemperatuur
Gebruik:

Het wordt hoofdzakelijk gebruikt als huidverfrissingsmiddel en als doordringend oplosmiddel; het wordt veel gebruikt in cosmetische crèmes, lotions, make-up en make-upremmers; het kan ook dienen als geuroplosmiddel,industriële smeermiddelen, en verzachtingsmiddel voor leer en textiel.

Productnaam  

Dibutyladipaat

CAS-nummer. 105-99-7
MF. C14H26O4
MW 258.35
EINECS 203-350-4
Kleur kleurloos

Industriële kwaliteit, cosmetische kwaliteit Dibutyl Adipate DBA CAS 105-99-7 Op voorraad, voor weekmakers en filmvormers

Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag