Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Produkty przemysłowe, kosmetyki, dybutylowy adipat DBA CAS 105-99-7 Dostarczane na magazynie, do plastifikatorów i folii

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-MY
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 100G
Ceny: 20-30USD
Warunki płatności: L/C, T/T, Western Union, D/P, D/A.
Możliwość dostaw: 100 000
Podsumowanie produktu
Salicylan 2-hydroksyetylu o wysokiej czystości (CAS 87-28-5) do półproduktów farmaceutycznych i kosmetyków. Zawiera kwas salicylowy o przedłużonym uwalnianiu, który nie powoduje podrażnień, zwiększa skuteczność filtrów przeciwsłonecznych i służy jako utrwalacz zapachu. Stabilny, rozpuszczalny w rozpuszczalnikach organicznych.

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Dybutyladipat DBA klasy przemysłowej

,

Dybutyl adipate klasy kosmetycznej CAS 105-99-7

,

Plastyfikator adipatu dibutylowego do tworzenia folii

Boiling Point: 305 °C (oświetlone)
CAS No: 105-99-7
Density: 0,962 g/ml w 25°C (lit.)
Melting Point: -32°C
Product Name: Adypinian dibutylu
MF: C14H26O4
Opis produktu

Klasa przemysłowa, klasa kosmetyczna Dibutyl Adipate DBA CAS 105-99-7 Dostawa w magazynie 

Wprowadzenie:
Temperatura topnienia: -32°C;
Temperatura wrzenia: 305°C (lit.);
Gęstość: 0,962 g/ml w temperaturze 25°C (lit.);
Ciśnienie pary: 0,021 Pa w temperaturze 25°C;
Współczynnik załamania n₂₀/D: 1,436 (lit.);
Temperatura zapłonu: >230°F;
Warunki przechowywania: Zamknięte w suchym pojemniku w temperaturze pokojowej
Zastosowania:

Jest on przede wszystkim stosowany jako środek kondycjonujący skórę i rozpuszczalnik penetrujący; jest szeroko stosowany w kremach kosmetycznych, balsamach, makijażu i płynach do demakijażu; może również służyć jako rozpuszczalnik zapachów, smar przemysłowy i środek zmiękczający do skóry i tekstyliów.

Nazwa produktu  

Adypinian dibutylu

Nr CAS 105-99-7
MF C14H26O4
MW 258,35
EINECS 203-350-4
Kolor bezbarwny

Produkty przemysłowe, kosmetyki, dybutylowy adipat DBA CAS 105-99-7 Dostarczane na magazynie, do plastifikatorów i folii

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie