خوش آمدید Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

واسطه‌های آرایشی

کیفیت کره شی آلی غیر تصفیه شده CAS 194043-92-0 پرش سرد آرایشی پاست سفید مرطوب کننده برای مراقبت از پوست لوشن بالسم صابون لب کارخانه

کره شی آلی غیر تصفیه شده CAS 194043-92-0 پرش سرد آرایشی پاست سفید مرطوب کننده برای مراقبت از پوست لوشن بالسم صابون لب

White Powder Shea Butter CAS 194043-92-0 Overview Shea Butter, or Butyrospermum Parkii fruit fat, is a natural plant lipid extracted from shea nut with strong moisturizing and repairing effects. Product Parameters Product Name Shea Butter CAS 194043-92-0 MF 0 MW 0 Appearance White Powder EINECS 0 ...
کیفیت ماده خام سنتز ارگانیک فلک سفید صنعتی / AR درجه آلفا نفتول CAS 90-15-3 خلوص بالا 99.5% کارخانه

ماده خام سنتز ارگانیک فلک سفید صنعتی / AR درجه آلفا نفتول CAS 90-15-3 خلوص بالا 99.5%

White Powder Alpha Naphthol CAS 90-15-3 Overview 1-Naphthol, or a-naphthol, is a fluorescent organic compound with the formula C10H7OHIt is a white solid. Product Parameters Product Name 1-Naphthol CAS number 90-15-3 MF C10H8O MW 144.17 Appearance White Powder EINECS 201-969-4 Model SZ-BZ Product ...
کیفیت اسید لاکتیک درجه صنعتی CAS 50-21-5 آرایشی و بهداشتی/غذایی درجه 2- هیدروکسی پروپانوئیک اسید 99 درصد خلوص برای پلاستیک زیست تخریب پذیر PLA کارخانه

اسید لاکتیک درجه صنعتی CAS 50-21-5 آرایشی و بهداشتی/غذایی درجه 2- هیدروکسی پروپانوئیک اسید 99 درصد خلوص برای پلاستیک زیست تخریب پذیر PLA

White Powder Lactic Acid CAS 50-21-5 Overview Lactic acid (2-hydroxypropionic acid, CH3-CHOH-COOH) is the most widely occurring organic acid in nature. Product Parameters Product Name Lactic acid CAS number 50-21-5 MF C3H6O3 MW 90.08 Appearance White Powder EINECS 200-018-0 Model SZ-BZ Product Image ...
کیفیت مواد بین المللی آرایشی GAMMA-TERPINENE CAS 99-85-4 FEMA 3559 عطر های تک نوتی کارخانه

مواد بین المللی آرایشی GAMMA-TERPINENE CAS 99-85-4 FEMA 3559 عطر های تک نوتی

Cosmetic Intermediates GAMMA-TERPINENE CAS 99-85-4 FEMA 3559 Single-note Fragrances Introduction: A colourless liquid. It has a citrus and lemony aroma. Its boiling point is 182 °C. It is soluble in ethanol and most non-volatile oils, but insoluble in water. It oxidises readily on exposure to air. ...
کیفیت پودر کریستالی سفید اسید استئاریک C18H36O2 CAS 57-11-4 برای تثبیت کننده ایمولسیون کارخانه

پودر کریستالی سفید اسید استئاریک C18H36O2 CAS 57-11-4 برای تثبیت کننده ایمولسیون

پودر کریستال سفید استئاریک اسید CAS 57-11-4 برای تثبیت کننده امولسیون. خلوص بالا 99٪، فرمول مولکولی C18H36O2، EINECS 266-928-5. ورود جدید.
کیفیت 2-هیدروکسی اتیل اورئیا مونو اتیل اورئیا 99٪ خلوص بی رنگ تا کمی زرد مایع شفاف CAS 2078-71-9 کارخانه

2-هیدروکسی اتیل اورئیا مونو اتیل اورئیا 99٪ خلوص بی رنگ تا کمی زرد مایع شفاف CAS 2078-71-9

Cosmetic Grade Monoethylolurea 2-Hydroxyethylurea CAS 2078-71-9 یک ماده مرطوب کننده ملایم است. به صورت مایع شفاف بی رنگ تا کمی زرد با خلوص 99 درصد به نظر می رسد.
کیفیت خالصیت بالا 99٪ پودر کریستال سفید بتا-سیتوسترول B-SITOSTEROL برای محصولات مراقبت از پوست کارخانه

خالصیت بالا 99٪ پودر کریستال سفید بتا-سیتوسترول B-SITOSTEROL برای محصولات مراقبت از پوست

پودر کریستال سفید با کیفیت بالا بتا سیتوسترول CAS 83-46-5 با خلوص 99 درصد. دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی، ضد التهابی، کاهش جذب کلسترول و تحریک جذب گلوکز در سلول های چربی است.
کیفیت قیمت مناسب کیفیت آرایشی BTAC Behentrimonium Chloride CAS در 17301-53-0 برای کرم مو ماسک مو پودر سفید کارخانه

قیمت مناسب کیفیت آرایشی BTAC Behentrimonium Chloride CAS در 17301-53-0 برای کرم مو ماسک مو پودر سفید

White Powder BTAC Behentrimonium Chloride CAS 17301-53-0 Overview Behentrimonium Chloride, also known as BTAC-228, is a yellow waxlike organic compound with the chemical formula CH3(CH2)21N(CI)(CH3)3, used as an antistatic agent and, sometimes, a disinfectant. It is commonly found in cosmetics such ...
کیفیت تثبیت کننده ضخیم کننده مو با درجه خلوص بالا Cetearyl Alcohol C16-18 CAS 67762-27-0 برای نرم کننده مو روزانه شیمیایی کارخانه

تثبیت کننده ضخیم کننده مو با درجه خلوص بالا Cetearyl Alcohol C16-18 CAS 67762-27-0 برای نرم کننده مو روزانه شیمیایی

White Powder Cetearyl Alcohol CAS 67762-27-0 Overview Cetearyl alcohol is widely used in creams, emollients and cosmetics. Sometimes only one of the stereoisomers is used. It is a component of emulsifying wax and therefore found in emulsifying ointment and aqueous cream BP Product Parameters Product ...