Καλλυντικοί μεσάζοντες
Βιολογικό μη επεξεργασμένο βούτυρο καριτέ CAS 194043-92-0 Ψυχρής έκθλιψης Cosmetic White Paste Moisturizer for Skincare Lotion Balm Lip Soap
White Powder Shea Butter CAS 194043-92-0 Overview Shea Butter, or Butyrospermum Parkii fruit fat, is a natural plant lipid extracted from shea nut with strong moisturizing and repairing effects. Product Parameters Product Name Shea Butter CAS 194043-92-0 MF 0 MW 0 Appearance White Powder EINECS 0 ...
Βιομηχανική/ΑΡ βαθμίδα Άλφα ναφθολ CAS 90-15-3 Υψηλή καθαρότητα 99,5% 1-ναφθολ Λευκή φλούδα Οργανική σύνθεση Πρωτεύουσα ύλη
White Powder Alpha Naphthol CAS 90-15-3 Overview 1-Naphthol, or a-naphthol, is a fluorescent organic compound with the formula C10H7OHIt is a white solid. Product Parameters Product Name 1-Naphthol CAS number 90-15-3 MF C10H8O MW 144.17 Appearance White Powder EINECS 201-969-4 Model SZ-BZ Product ...
Βιομηχανική ποιότητα γαλακτικό οξύ CAS 50-21-5 Καλλυντικό/τροφικό 2-υδροξυπροπανικό οξύ 99% καθαρότητα για βιοδιασπώμενο πλαστικό PLA
White Powder Lactic Acid CAS 50-21-5 Overview Lactic acid (2-hydroxypropionic acid, CH3-CHOH-COOH) is the most widely occurring organic acid in nature. Product Parameters Product Name Lactic acid CAS number 50-21-5 MF C3H6O3 MW 90.08 Appearance White Powder EINECS 200-018-0 Model SZ-BZ Product Image ...
Κοσμητικά ενδιάμεσα προϊόντα ΓΑΜΜΑ-ΤΕΡΠΙΝΗΝΗ CAS 99-85-4 FEMA 3559 Μονόσημα αρώματα
Cosmetic Intermediates GAMMA-TERPINENE CAS 99-85-4 FEMA 3559 Single-note Fragrances Introduction: A colourless liquid. It has a citrus and lemony aroma. Its boiling point is 182 °C. It is soluble in ethanol and most non-volatile oils, but insoluble in water. It oxidises readily on exposure to air. ...
Λευκή κρυστάλλινη σκόνη στεαρικό οξύ C18H36O2 CAS 57-11-4 για σταθεροποιητή γαλακτωματοποιητικών
Λευκή κρυσταλλική σκόνη Stearic Acid CAS 57-11-4 για σταθεροποιητή γαλακτώματος. Υψηλής καθαρότητας 99%, μοριακός τύπος C18H36O2, EINECS 266-928-5. Νέα άφιξη.
Καλλυντική ποιότητα 2-υδροξυαιθυλουρία Μονοαιθυλουρία 99% καθαρότητα Άχρωμο έως ελαφρώς κίτρινο Διαφανές υγρό CAS 2078-71-9
Το Cosmetic Grade Monoethylolurea 2-Hydroxyethylurea CAS 2078-71-9 είναι ένα ήπιο ενυδατικό συστατικό. Εμφανίζεται ως άχρωμο έως ελαφρώς κίτρινο διαφανές υγρό με 99% καθαρότητα.
Υψηλής καθαρότητας 99% λευκή κρυστάλλινη σκόνη βήτα-σιτοστερόλη Β-σιτοστερόλη για προϊόντα φροντίδας του δέρματος
Υψηλής ποιότητας Λευκή Κρυσταλλική Σκόνη Beta-Sitosterol CAS 83-46-5 με 99% καθαρότητα. Διαθέτει αντιοξειδωτικές, αντικαρκινικές, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, μειώνει την απορρόφηση της χοληστερόλης και διεγείρει την πρόσληψη γλυκόζης στα λιποκύτταρα.
Ευνοϊκή τιμή Καλλυντική ποιότητα BTAC Behentrimonium Chloride CAS σε 17301-53-0 για μαλλιά Conditioner Μαλλιά μάσκα λευκή σκόνη
White Powder BTAC Behentrimonium Chloride CAS 17301-53-0 Overview Behentrimonium Chloride, also known as BTAC-228, is a yellow waxlike organic compound with the chemical formula CH3(CH2)21N(CI)(CH3)3, used as an antistatic agent and, sometimes, a disinfectant. It is commonly found in cosmetics such ...
Αλκοόλη Cetearyl C16-18 CAS 67762-27-0 Στερεοποιητής σταθεροποιητής για μαλλιά Conditioner καθημερινή χημική ουσία
White Powder Cetearyl Alcohol CAS 67762-27-0 Overview Cetearyl alcohol is widely used in creams, emollients and cosmetics. Sometimes only one of the stereoisomers is used. It is a component of emulsifying wax and therefore found in emulsifying ointment and aqueous cream BP Product Parameters Product ...