Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Kozmetik ara maddeler

Kalite Organik Rafine edilmemiş karpuz tereyağı CAS 194043-92-0 Soğuk Presli Kozmetik Beyaz Pastası Deri Bakım Losyonu Balzam Dudak Sabunu fabrika

Organik Rafine edilmemiş karpuz tereyağı CAS 194043-92-0 Soğuk Presli Kozmetik Beyaz Pastası Deri Bakım Losyonu Balzam Dudak Sabunu

White Powder Shea Butter CAS 194043-92-0 Overview Shea Butter, or Butyrospermum Parkii fruit fat, is a natural plant lipid extracted from shea nut with strong moisturizing and repairing effects. Product Parameters Product Name Shea Butter CAS 194043-92-0 MF 0 MW 0 Appearance White Powder EINECS 0 ...
Kalite Endüstriyel / AR Sınıfı Alfa Naftole CAS 90-15-3 Yüksek Saflık 99.5% 1-Naftole Beyaz Tüylü Organik sentez Ham madde fabrika

Endüstriyel / AR Sınıfı Alfa Naftole CAS 90-15-3 Yüksek Saflık 99.5% 1-Naftole Beyaz Tüylü Organik sentez Ham madde

White Powder Alpha Naphthol CAS 90-15-3 Overview 1-Naphthol, or a-naphthol, is a fluorescent organic compound with the formula C10H7OHIt is a white solid. Product Parameters Product Name 1-Naphthol CAS number 90-15-3 MF C10H8O MW 144.17 Appearance White Powder EINECS 201-969-4 Model SZ-BZ Product ...
Kalite Endüstriyel Sınıf Süt Asidi CAS 50-21-5 Kozmetik/Gıda Sınıfı 2-Hidroksipropanoik Asit %99 Temizlik PLA Biyodegradable Plastik için fabrika

Endüstriyel Sınıf Süt Asidi CAS 50-21-5 Kozmetik/Gıda Sınıfı 2-Hidroksipropanoik Asit %99 Temizlik PLA Biyodegradable Plastik için

White Powder Lactic Acid CAS 50-21-5 Overview Lactic acid (2-hydroxypropionic acid, CH3-CHOH-COOH) is the most widely occurring organic acid in nature. Product Parameters Product Name Lactic acid CAS number 50-21-5 MF C3H6O3 MW 90.08 Appearance White Powder EINECS 200-018-0 Model SZ-BZ Product Image ...
Kalite Kozmetik ara maddeler GAMMA-TERPINENE CAS 99-85-4 FEMA 3559 Tek nota parfümler fabrika

Kozmetik ara maddeler GAMMA-TERPINENE CAS 99-85-4 FEMA 3559 Tek nota parfümler

Cosmetic Intermediates GAMMA-TERPINENE CAS 99-85-4 FEMA 3559 Single-note Fragrances Introduction: A colourless liquid. It has a citrus and lemony aroma. Its boiling point is 182 °C. It is soluble in ethanol and most non-volatile oils, but insoluble in water. It oxidises readily on exposure to air. ...
Kalite Beyaz Kristal Toz Stearik Asit C18H36O2 CAS 57-11-4 Emülsiyon Stabilizatörü için fabrika

Beyaz Kristal Toz Stearik Asit C18H36O2 CAS 57-11-4 Emülsiyon Stabilizatörü için

Emülsiyon stabilizatörü için Beyaz Kristal Toz Stearik Asit CAS 57-11-4. Yüksek saflıkta %99, moleküler formül C18H36O2, EINECS 266-928-5. Yeni varış.
Kalite Kozmetik Sınıf 2-Hydroxyethylurea Monoethylolurea % 99 Saflık Renksiz Hafif Sarı Şeffaf Sıvı CAS 2078-71-9 fabrika

Kozmetik Sınıf 2-Hydroxyethylurea Monoethylolurea % 99 Saflık Renksiz Hafif Sarı Şeffaf Sıvı CAS 2078-71-9

Kozmetik Sınıf Monoetilolüre 2-Hidroksietilüre CAS 2078-71-9, hafif nemlendirici bir bileşendir. %99 saflıkta, renksizden hafif sarıya kadar şeffaf bir sıvı olarak görünür.
Kalite Yüksek Saflık % 99 Beyaz Kristal Toz Beta-Sitosterol B-Sitosterol Deri Bakım Ürünleri için fabrika

Yüksek Saflık % 99 Beyaz Kristal Toz Beta-Sitosterol B-Sitosterol Deri Bakım Ürünleri için

%99 saflıkta Yüksek Kaliteli Beyaz Kristal Toz Beta-Sitosterol CAS 83-46-5. Antioksidan, antikanser, antiinflamatuar özelliklere sahiptir, kolesterol emilimini azaltır ve adipositlerde glikoz alımını uyarır.
Kalite Keyifli Fiyat Kozmetik Sınıf BTAC Behentrimonium Chloride CAS 17301-53-0 için Saç Kondisioneri Saç Maski Beyaz Toz fabrika

Keyifli Fiyat Kozmetik Sınıf BTAC Behentrimonium Chloride CAS 17301-53-0 için Saç Kondisioneri Saç Maski Beyaz Toz

White Powder BTAC Behentrimonium Chloride CAS 17301-53-0 Overview Behentrimonium Chloride, also known as BTAC-228, is a yellow waxlike organic compound with the chemical formula CH3(CH2)21N(CI)(CH3)3, used as an antistatic agent and, sometimes, a disinfectant. It is commonly found in cosmetics such ...
Kalite Yüksek Saflıkta Kozmetik Sınıf Setearil Alkol C16-18 CAS 67762-27-0 Saç Kremi için Kalınlaşma Sabitleyici Günlük Kimyasal fabrika

Yüksek Saflıkta Kozmetik Sınıf Setearil Alkol C16-18 CAS 67762-27-0 Saç Kremi için Kalınlaşma Sabitleyici Günlük Kimyasal

White Powder Cetearyl Alcohol CAS 67762-27-0 Overview Cetearyl alcohol is widely used in creams, emollients and cosmetics. Sometimes only one of the stereoisomers is used. It is a component of emulsifying wax and therefore found in emulsifying ointment and aqueous cream BP Product Parameters Product ...