Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Cyloheksanol CAS 108-93-0 Stabilizator mydła Odpłamiacz skóry Bezbarwny płyn

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-Cts
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 KG
Ceny: US $2.00 - 6.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 10000000 kg / rok
Podsumowanie produktu
Cyclohexanol CAS 108-93-0 Stabilizator mydła Odtłuszczacz skóry Płyn bezbarwny Wprowadzenie: Bezbarwny, olejowy, palny płyn, który krystalizuje się w białe kryształy poniżej punktu zamarzania.9493 (20/4°C), wskaźnik załamania 1.4648Mieszanie się z rozpuszczalnikami organicznymi, takimi jak etanol, ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Stabilizator mydła cykloheksanolowy

,

Odpłamiacz skóry cykloheksanolowy

,

Bezbarwny płyn cykloheksanolowy

Product Name: Cykloheksanol
CAS: 108-93-0
MF: C6H12O
MW: 100.16
EINECS: 203-630-6
Colorl: Bezbarwna ciecz
Opis produktu
Cyclohexanol CAS 108-93-0 Stabilizator mydła Odtłuszczacz skóry Płyn bezbarwny
Wprowadzenie:
Bezbarwny, olejowy, palny płyn, który krystalizuje się w białe kryształy poniżej punktu zamarzania.9493 (20/4°C), wskaźnik załamania 1.4648Mieszanie się z rozpuszczalnikami organicznymi, takimi jak etanol, octan etylu i olej lniany; lekko rozpuszczalne w wodzie.Limity eksplozji w mieszaninie powietrza: 1,52%-11,1% (objętościowo), ma zapach kamfory i wykazuje właściwości higroskopowe.
Stosowanie:

Cyclohexanol jest ważnym surowcem chemicznym, stosowanym głównie w produkcji kwasu adipowego, heksametylenodiaminy, cyklohexanonu, kaprolaktamu.Służy również jako stabilizator w formułach mydła, ułatwiający produkcję mydła antyseptycznego i emulsji z detergentów. Ponadto działa jako rozpuszczalnik w gumie, żywicach, nitrocelulozie, mydłach metalowych, olejkach, estrach i eterach;Cyclohexanol służy również jako surowiec do wytwarzania środków wykończeniowych włókien,InsektycydyW reakcji z fosgenem powstaje chloroformat cyklohexylny, pośredniczący w syntezie nadtlenku dicyklohexylnego jako inicjator.

Nazwa produktu Cyclohexanol
CAS 108-93-0
MF C6H12O
MW 100.16
EINECS 203-630-6
Kolor bezbarwny płyn

Cyloheksanol CAS 108-93-0 Stabilizator mydła Odpłamiacz skóry Bezbarwny płyn

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie