Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Surowce kosmetyczne Ascorbyl Glucoside CAS 129499-78-1 Rozjaśnianie skóry

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-MM
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: Zbywalny
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Surowce kosmetyczne Ascorbyl Glucoside CAS 129499-78-1 Rozjaśnianie skóry Wprowadzenie: Wygląd: Biały proszek Temperatura topnienia: 158-163 ℃ Temperatura wrzenia: 785,6 ± 60,0 ° C (Przewidywana) Gęstość: 1,83 ± 0,1 g/cm3 (Przewidywana Chemicalbook) Prężność par: 0 Pa w 25 ℃ Warunki przechowywania: ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

biały pirogronian etylu

,

proszek pirogronianu etylu

,

białe chemikalia codzienne

Product Name: Glukozyd askorbylu
CAS: 129499-78-1
MF: C12H18O11
MW: 338.26
EINECS: 425-980-0
Color: Biały proszek
Opis produktu

Surowce kosmetyczne Ascorbyl Glucoside CAS 129499-78-1 Rozjaśnianie skóry

 

Wprowadzenie:

 

Wygląd: Biały proszek
Temperatura topnienia: 158-163 ℃
Temperatura wrzenia: 785,6 ± 60,0 ° C (Przewidywana)
Gęstość: 1,83 ± 0,1 g/cm3 (Przewidywana Chemicalbook)
Prężność par: 0 Pa w 25 ℃
Warunki przechowywania: Przechowywać w ciemnym miejscu, szczelnie zamknięte, w temperaturze pokojowej

 

Zastosowania:

 

Stosowany w kosmetykach w celu ochrony przed uszkodzeniami UV i hamowania uszkodzeń komórek spowodowanych przez promieniowanie UV. Po przekształceniu askorbinianu glukozydu w witaminę C, może znacznie zredukować wolne rodniki generowane przez promieniowanie UV na skórze, znacząco zmniejszając uszkodzenia skóry. Odgrywa rolę ochronną w produktach przeciwsłonecznych.

 

 

Nazwa produktu Askorbyl glukozyd
CAS 129499-78-1
MF C12H18O11
MW

338.26

EINECS 425-980-0
Kolor biały proszek

 

Surowce kosmetyczne Ascorbyl Glucoside CAS 129499-78-1 Rozjaśnianie skóry

 

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie