Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Cosmetica Raw Materials Ascorbyl Glucoside CAS 129499-78-1 Huidbleking

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SZ-MM
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 1kg
Prijs: Onderhandelbaar
Betalingsvoorwaarden: T/T, Western Union, L/C
Leveringsvermogen: 1000000kg/jaar
Productoverzicht
Cosmetica Raw Materials Ascorbyl Glucoside CAS 129499-78-1 Huidbleking Inleiding: Uiterlijk: wit poederSmeltpunt: 158-163 °CKookpunt: 785,6 ± 60,0 °C (voorspeld)Dichtheid: 1,83 ± 0,1 g/cm3 (PredicteChemicalbook)Dampdruk: 0Paat25 °CBewaringsvoorwaarden: Bewaar op de juiste plaats, droog, kamertempera...

Productdetails

Markeren:

witte ethylpyruvaat

,

poeder ethylpyruvaat

,

witte dagelijkse chemicaliën

Product Name: Ascorbyl Glucoside
CAS: 129499-78-1
MF: C12H18O11
MW: 338.26
EINECS: 425-980-0
Color: Wit poeder
Productbeschrijving

Cosmetica Raw Materials Ascorbyl Glucoside CAS 129499-78-1 Huidbleking

Inleiding:

Uiterlijk: wit poeder
Smeltpunt: 158-163 °C
Kookpunt: 785,6 ± 60,0 °C (voorspeld)
Dichtheid: 1,83 ± 0,1 g/cm3 (PredicteChemicalbook)
Dampdruk: 0Paat25 °C
Bewaringsvoorwaarden: Bewaar op de juiste plaats, droog, kamertemperatuur

Gebruik:

Gebruikt in cosmetica om UV-schade te weerstaan en celbeschadiging veroorzaakt door UV-bestraling te remmen.het kan de vrije radicalen die door UV-bestraaling op de huid ontstaan, aanzienlijk verminderenHet speelt een beschermende rol in zonnebrandmiddelen.

Productnaam Ascorbylglucoside
CAS 129499-78-1
MF C12H18O11
MW

338.26

EINECS 425-980-0
Kleur wit poeder

Cosmetica Raw Materials Ascorbyl Glucoside CAS 129499-78-1 Huidbleking

Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag