Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Yüksek Verimli Heksadesiltrimetilamonyum Klorür CAS 112-02-7 CTAC Kozmetik Su Arıtma Bakterisit Hammaddesi

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-BZ
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1
Fiyat: US $15.00 - 25.00/ Kilogram
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 100 kg/yıl
Ürün Özetleri
Beyaz Toz Hexadecyltrimethylammonium Chloride CAS 112-02-7 CTAC Genel bakış Barquat ((R) CT-29, endüstriyel temizlik ürünlerinde çok sayıda kullanım alanı bulunan dörtlü amonyum bazlı bir yüzey aktivansıdır. Ürün parametreleri Ürün Adı Hexadeciltrimetilamonyum klorür CAS 112-02-7 MF C19H42ClN MW 320 ...

Ürün Detayları

Vurgulamak:

Heksadesiltrimetilamonyum Klorür CTAC kozmetik bakterisit

,

CTAC hammadde su arıtma

,

Heksadesiltrimetilamonyum Klorür CAS 112-02-7

Product Name: Heksadesiltrimetilamonyum Klorür
CAS Number: 112-02-7
MF: C19H42cln
MW: 320
EINECS: 203-928-6
Melting Point: 232-234 °C
Boiling Point: 475,54°C (kaba tahmin)
Density: 25 °C'de 0,968 g/mL
Appearance: Beyaz toz
Storage Temp.: +30 ° C'nin altında saklayın.
PH: pH(50g/l, 25°C): 6,0~8,5
Vapor Pressure: 25°C'de 0,006Pa
Refractive Index: n20/D 1,3778
Ürün Tanımı

Beyaz Toz Hexadecyltrimethylammonium Chloride CAS 112-02-7 CTAC

Genel bakış

Barquat ((R) CT-29, endüstriyel temizlik ürünlerinde çok sayıda kullanım alanı bulunan dörtlü amonyum bazlı bir yüzey aktivansıdır.


Ürün parametreleri

Ürün Adı
Hexadeciltrimetilamonyum klorür
CAS
112-02-7
MF
C19H42ClN
MW
320
Görünüşü
Beyaz Toz
EINECS
203-928-6
Model
SZ-BZ
Ürün Görüntüsü

Yüksek Verimli Heksadesiltrimetilamonyum Klorür CAS 112-02-7 CTAC Kozmetik Su Arıtma Bakterisit Hammaddesi

Uygulama
  1. Saç kremleri, saç maskeleri ve şampuanlar gibi kişisel bakım ürünleri için katyonik saç kondisyonu ve antistatik ham madde olarak çalışır.statik sürtünmeyi azaltır ve ıslak kombalanma kabiliyetini ve saçın yumuşak ipekli hissini arttırır.
  2. Doğal lif, sentetik lif ve cam lif işleme için tekstil yumuşatıcı ve antistatik katkı maddesi olarak hizmet eder;Ayrıca kaplama endüstrisinde organo-bentonit modifikasyonu ve silikon yağı emülsifikasyonu için de uygulanır.
  3. Petrol, kağıt üretimi ve endüstriyel dolaşım suyu sistemlerinde dolaşım soğutma suyu arıtma için geniş spektrumlu bakterisid ve algisid fonksiyonu;Ayrıca turşulama işlemlerinde metal korozyon inhibitörü olarak da kullanılır.
  4. Asfalt ve su geçirmez kaplamalar için katyonik emülsif olarak uygulanır; ayrıca ince kimyasal sentez ve mesoporous malzeme hazırlaması için faz transferi katalizörü ve şablon ajanı olarak da çalışır.
Sık Sorulan Sorular
S1: Örnek alabilir miyim?

A: Evet, örnek siparişi kalite kontrolü ve pazar testi için mevcuttur. Ancak örnek maliyetini ve ekspres maliyeti ödemeniz gerekir.

S2: Özel sipariş alıyor musunuz?

A: Evet, ODM & OEM hoş karşılanır.

S3: teslim süresi nedir?

A: Sipariş miktarına göre, küçük sipariş genellikle 3-5 gün, büyük sipariş müzakere gerektirir.

S4: Garanti şartlarınız nedir?

A: 12 aylık garanti veririz.

S5: Ödeme şartlarınız nedir?

A: Escrow, T / T, West Union, Nakit ve benzeri kabul ediyoruz.

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder