Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Cosmetische grondstoffen 3-O-Ethyl-L-ascorbinezuur CAS 86404-04-8 Wit poeder Huidverheldering

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SZ-MM
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 1kg
Prijs: US $150-180/ kg
Betalingsvoorwaarden: T/T, Western Union, L/C
Leveringsvermogen: 1000kg/year
Productoverzicht
Cosmetische grondstoffen 3-O-Ethyl-L-ascorbinezuur CAS 86404-04-8 Wit poeder Huidverheldering Introductie: Uiterlijk: Wit tot gebroken wit poeder Smeltpunt: 112,0 tot 116,0 °C Kookpunt: 551,5±50,0 °C (Voorspeld) Dichtheid: 1,46±0,1 g/cm3 (Voorspeld) Gebruiken: Gebruikt in cosmetica voor huidverhelde...

Productdetails

Markeren:

wit cas 5343-92-0

,

witte cosmetische grondstoffen

,

poeder cas 5343-92-0

Product Name: 3-o-ethyl-l-ascorbine Zuur
CAS: 86404-04-8
MF: C8H12O6
MW: 204.18
EINECS: 617-849-3
Productbeschrijving

Cosmetische grondstoffen 3-O-Ethyl-L-ascorbinezuur CAS 86404-04-8 Wit poeder Huidverheldering

 

Introductie:

 

Uiterlijk: Wit tot gebroken wit poeder
Smeltpunt: 112,0 tot 116,0 °C
Kookpunt: 551,5±50,0 °C (Voorspeld)
Dichtheid: 1,46±0,1 g/cm3 (Voorspeld)

 

Gebruiken:

 

Gebruikt in cosmetica voor huidverheldering.

Het kan de vorming van melanine blokkeren door de activiteit van tyrosinase te remmen; het heeft verhelderende en sproetenverwijderende effecten (bij toevoeging van 2%); het gaat ontstekingen door zonlicht tegen en heeft sterke antibacteriële en ontstekingsremmende effecten; tegelijkertijd verbetert het een doffe huid, geeft het de huid glans en elasticiteit, herstelt het de activiteit van huidcellen en bevordert het de collageenproductie.

 

Productnaam 3-O-Ethyl-L-ascorbinezuur
CAS 86404-04-8
MF C8H12O6
MW

204,18

EINECS 617-849-3
Kleur Wit poeder
 
Cosmetische grondstoffen 3-O-Ethyl-L-ascorbinezuur CAS 86404-04-8 Wit poeder Huidverheldering

 

Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag