Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Kozmetik hammaddeler 3-O-Etil-L-askorbik asit CAS 86404-04-8 Beyaz Toz Cilt Beyazlatıcı

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-MM
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1kg
Fiyat: US $150-180/ kg
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 1000kg/yıl
Ürün Özetleri
Kozmetik Hammaddeler 3-O-Etil-L-askorbik asit CAS 86404-04-8 Beyaz Toz Cilt Beyazlatma Giriş: Görünüm: Beyaz ila kirli beyaz toz Erime noktası: 112.0 ila 116.0 °C Kaynama noktası: 551.5±50.0 °C (Tahmini) Yoğunluk: 1.46±0.1 g/cm3 (Tahmini) Kullanım Alanları: Cilt beyazlatma için kozmetiklerde kullan...

Ürün Detayları

Vurgulamak:

beyaz cas 5343-92-0

,

beyaz kozmetik hammaddeleri

,

toz cas 5343-92-0

Product Name: 3-O-Etil-L-Askorbik Asit
CAS: 86404-04-8
MF: C8H12O6
MW: 204.18
EINECS: 617-849-3
Ürün Tanımı

Kozmetik Hammaddeler 3-O-Etil-L-askorbik asit CAS 86404-04-8 Beyaz Toz Cilt Beyazlatma

 

Giriş:

 

Görünüm: Beyaz ila kirli beyaz toz
Erime noktası: 112.0 ila 116.0 °C
Kaynama noktası: 551.5±50.0 °C (Tahmini)
Yoğunluk: 1.46±0.1 g/cm3 (Tahmini)

 

Kullanım Alanları:

 

Cilt beyazlatma için kozmetiklerde kullanılır.

Tirozinaz aktivitesini inhibe ederek melanin oluşumunu engelleyebilir; beyazlatma ve çil giderme etkilerine sahiptir ( %2 oranında eklendiğinde); güneş ışığının neden olduğu iltihaplanmaya karşı koyar ve güçlü antibakteriyel ve anti-inflamatuar etkilere sahiptir; aynı zamanda donuk cildi iyileştirir, cilde parlaklık ve elastikiyet kazandırır, cilt hücre aktivitesini onarır ve kolajen üretimini teşvik eder.

 

Ürün Adı 3-O-Etil-L-askorbik asit
CAS 86404-04-8
MF C8H12O6
MW

204.18

EINECS 617-849-3
Renk Beyaz toz
 
Kozmetik hammaddeler 3-O-Etil-L-askorbik asit CAS 86404-04-8 Beyaz Toz Cilt Beyazlatıcı

 

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder