Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Fabrieksvoorziening Efficiënt Aminopropyl Terminated Polydimethylsiloxane CAS 106214-84-0 Amino silicone olie Cosmetische PDMS Haarverzorging

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SZ-BZ
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 1
Prijs: US $70.00 - 90.00/ Kilogram
Betalingsvoorwaarden: T/T,Western Union,L/C
Leveringsvermogen: 1000kg/year
Productoverzicht
Benzylbenzoaat CAS 120-51-4 is een kleurloze vloeistof met een zuiverheid van 99% en dient als geurfixeermiddel, oplosmiddel voor harsen en farmaceutisch tussenproduct. Verkrijgbaar in voedings- en industriële kwaliteiten met ODM/OEM-aanpassing, 12 maanden garantie en wereldwijde betalingsopties.

Productdetails

Markeren:

Aminopropylbeëindigd polydimethylsiloxan haarconditioner

,

Amino-siliconolie cosmetische PDMS

,

Efficiënte conditie van het haar met polydimethylsiloxaan

Product Name: Aminopropyl-terminated polydimethylsiloxaan
CAS Number: 106214-84-0
MF: C12H34N2O2Si3
MW: 322.66706
EINECS: 000-000-0
Melting Point: < 60°C
Boiling Point: > 200 °C (verlicht)
Density: 0,98 g/ml bij 25 °C (lit.)
Refractive Index: n20/D 1,410
Fp: >230 °F
Storage Temp.: RT
Appearance: Kleurloze vloeistof
Model: SZ-BZ
Specific Activity: 0,6-0,8meq/g (aminegetal)
Productbeschrijving
Kleurloze vloeibare aminopropylterminated polydimethylsiloxane CAS 106214-84-0
Productoverzicht

Bis ((3-aminopropyl) beëindigd poly ((dimethylsiloxaan) mag worden gebruikt bij de synthese van dipicolylamidopropylpoly ((dimethylsiloxaan) (DPPDMS).

Tandem massa spectrometrie (MS/MS) laat zien dat bis ((3-aminopropyl) -PDMS voornamelijk dissociëert via intramoleculaire nucleofiele substituties bij de eindgroepen.

Productspecificaties
Productnaam Aminopropyl-terminated polydimethylsiloxaan
CAS-nummer 106214-84-0
Moleculaire formule C12H34N2O2Si3
Moleculair gewicht 322.66706
Uiterlijk Kleurloze vloeistof
EINECS 000-000-0
Model SZ-BZ
Productbeeld
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 Colorless Liquid Chemical Product
Toepassingen
  • Fungeert als hoogwaardige haarconditionerende siliconen grondstof in haarverzorgingsformulieren zoals conditioner, haarmasker en shampoo; hecht zich aan haarkeratine om een beschermende film te vormen,vermindering van wrijving, verbeteren van de natte combatibiliteit, zachtheid en glans van beschadigd haar.
  • Fungeert als vezelverzachtende en gladde afwerkingsmiddel voor de textielindustrie, wordt toegepast op weefsels en vezelbehandeling om het zachte zijderige gevoel van de hand, de rimpelvastheid en de slijtage van textiel te verbeteren.
  • Functies als reactief siliconen tussenproduct voor copolymermodificatie van polyurethaan, epoxyhars en polyimide, waarbij siliconensegmenten worden geïntroduceerd om de flexibiliteit van het materiaal te verbeteren,laagtemperatuurweerstand en oppervlakte eigenschappenSigma-Aldr- Wat is er?
  • Gebruikt voor de synthese van zelfherstellende elastomeren, siliconen-gemodificeerde polymeermaterialen en speciale fijne chemische derivaten in geavanceerde materialen.
Vaak gestelde vragen
K1: Kan ik wat monsters krijgen?

Ja, de bestelling is beschikbaar voor kwaliteitscontrole en marktonderzoek.

Q2: Ontvangt u een aangepaste bestelling?

Ja, ODM & OEM zijn welkom.

Q3: Wat is de doorlooptijd?

Volgens de orderhoeveelheid, kleine bestelling meestal nodig 3-5 dagen, grote bestelling nodig onderhandeling.

Q4: Wat zijn uw garantievoorwaarden?

We leveren 12 maanden garantie.

V5: Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

We accepteren escrow, T/T, West Union, contant geld, enzovoort.

Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag