خوش آمدید Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

عرضه کارآمد کارخانه آمینوپروپیل به پایان رسیده پلی دیمیتیل سیلوکسان CAS 106214-84-0 روغن آمینو سیلیکون لوازم آرایشی PDMS وضعیت مو

ویژگی های اساسی
محل تولید: چین
نام تجاری: Senzhuo
گواهینامه: ISO9001
شماره مدل: SZ-BZ
املاک تجاری
حداقل مقدار سفارش: 1
قیمت: US $70.00 - 90.00/ Kilogram
شرایط پرداخت: T/T، وسترن یونیون، L/C
توانایی عرضه: 1000 کیلوگرم در سال
خلاصه محصول
بنزیل بنزوات CAS 120-51-4 یک مایع بی رنگ با خلوص 99 درصد است که به عنوان تثبیت کننده عطر، حلال رزین ها و واسطه دارویی عمل می کند. در گریدهای غذایی و صنعتی با سفارشی سازی ODM/OEM، گارانتی 12 ماهه و گزینه های پرداخت جهانی موجود است.

جزئیات محصول

برجسته کردن:

کرم موی پلی دیمیتیل سیلوکسان امینوپروپیلی

,

روغن آمینو سیلیکون PDMS آرایشی

,

وضعیت موهای پولیدیمتیل سیلوکسان موثر

Product Name: پلی دی متیل سیلوکسان پایان یافته با آمینوپروپیل
CAS Number: 106214-84-0
MF: C12H34N2O2Si3
MW: 322.66706
EINECS: 000-000-0
Melting Point: <-60 درجه سانتیگراد
Boiling Point: > 200 درجه سانتیگراد (روشن)
Density: 0.98 گرم در میلی لیتر در 25 درجه سانتیگراد (lit.)
Refractive Index: n20/D 1.410
Fp: > 230 درجه فارنهایت
Storage Temp.: RT
Appearance: مایع بی رنگ
Model: SZ-BZ
Specific Activity: 0.6-0.8 meq/g (عدد آمین)
توضیحات محصول
آمینوپروپیل بی رنگ مایع پولی دی متایل سیلوکسان CAS 106214-84-0
خلاصه ی محصول

پلی پلی دی متایل سیلوکسان با پایان بیس ((3-امینوپروپیل) می تواند در سنتز دیپوکولیلامیدوپروپیل پلی دی متایل سیلوکسان (DPPDMS) استفاده شود.

طیف سنجی تاندمی جرم (MS/MS) نشان می دهد که bis ((3-aminopropyl) -PDMS عمدتا از طریق جایگزینی نوکلئوفیلی درون مولکولی در گروه های نهایی جدا می شود.

مشخصات محصول
نام محصول آمینوپروپیل پولیدیمتیل سیلوکسان
شماره CAS 106214-84-0
فرمول مولکولی C12H34N2O2Si3
وزن مولکولی 322.66706
ظاهر مایع بی رنگ
EINECS 000-000-0
مدل SZ-BZ
تصویر محصول
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 Colorless Liquid Chemical Product
درخواست ها
  • به عنوان یک ماده خام سیلیکون با عملکرد بالا برای مراقبت از مو، در فرمول های مراقبت از مو مانند مو، ماسک مو و شامپو عمل می کند. به کراتین مو برای تشکیل فیلم محافظ متصل می شود.کاهش اصطکاک، باعث بهبود نرم شدن موها، نرم بودن و درخشش موهای آسیب دیده می شود.
  • به عنوان یک نرم کننده فیبر و عامل تکمیل صاف برای صنعت نساجی استفاده می شود، برای درمان پارچه و فیبر برای افزایش احساس نرم دست، مقاومت در برابر چروک و عملکرد سایش از پارچه استفاده می شود.
  • عملکرد به عنوان سیلیکون متوسطه واکنش پذیر برای اصلاح کوپولیمر پلی اورتان، رزین اپوکسی و پلی آمید، معرفی بخش سیلیکون برای بهبود انعطاف پذیری مواد،مقاومت در برابر دمای پایین و خواص سطح Sigma-Aldr....
  • برای سنتز استلاستومرهای خود درمانی، مواد پلیمر اصلاح شده سیلیکون و مشتقات شیمیایی خاص در زمینه مواد پیشرفته استفاده می شود.
پرسش های مکرر
سوال1: میتونم چند تا نمونه بگیرم؟

بله، سفارش نمونه برای چک کیفیت و تست بازار در دسترس است. اما شما باید هزینه نمونه و هزینه صریح را پرداخت کنید.

Q2: آیا شما سفارش سفارشی را دریافت می کنید؟

بله، ODM و OEM خوش آمدید.

سوال سوم: زمان تحویل چقدر است؟

بر اساس مقدار سفارش، سفارش کوچک معمولا نیاز به 3-5 روز، سفارش بزرگ نیاز به مذاکره.

سوال 4: شرایط گارانتی شما چیست؟

ما 12 ماه گارانتی ارائه می کنیم

سوال5: شرایط پرداخت شما چیست؟

ما سپرده، T/T، West Union، پول نقد و غیره را قبول می کنیم.

محصولات مرتبط

درخواست ارسال کنید