Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Dostawa fabryczna Wydajny Aminopropyloterminalny Polidimetylosiloksan CAS 106214-84-0 Olej silikonowy aminowy PDMS do pielęgnacji włosów

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-BZ
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1
Ceny: US $70.00 - 90.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000kg/rok
Podsumowanie produktu
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 to bezbarwna ciecz o czystości 99%, służąca jako utrwalacz zapachu, rozpuszczalnik do żywic i półprodukt farmaceutyczny. Dostępne w gatunkach spożywczych i przemysłowych z możliwością dostosowania ODM/OEM, 12-miesięczną gwarancją i globalnymi opcjami płatności.

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Aminopropyloterminalny polidimetylosiloksan do odżywek do włosów

,

Olej silikonowy aminowy PDMS do kosmetyków

,

Wydajny polidimetylosiloksan do pielęgnacji włosów

Product Name: Aminopropyl Polydimethylsiloxane Terminated
CAS Number: 106214-84-0
MF: C12H34N2O2Si3
MW: 322.66706
EINECS: 000-000-0
Melting Point: <-60°C
Boiling Point: > 200 ° C (Lit.)
Density: 0,98 g/ml w 25°C (lit.)
Refractive Index: n20/D 1,410
Fp: >230°F
Storage Temp.: CZ
Appearance: Bezbarwna ciecz
Model: SZ-BZ
Specific Activity: 0,6-0,8 meq/g (liczba aminowa)
Opis produktu
Bezbarwna ciecz aminopropylopolidimetylosiloksan zakończony grupami aminopropylowymi CAS 106214-84-0
Przegląd produktu

Bis(3-aminopropylo) zakończony polidimetylosiloksan może być stosowany w syntezie dipikoliloamidopropylo-polidimetylosiloksanu (DPPDMS).

Spektrometria mas tandemowych (MS/MS) ujawnia, że bis(3-aminopropylo)-PDMS głównie dysocjuje poprzez wewnątrzcząsteczkowe podstawienia nukleofilowe na grupach końcowych.

Specyfikacje produktu
Nazwa produktu Aminopropylopolidimetylosiloksan zakończony grupami aminopropylowymi
Numer CAS 106214-84-0
Wzór molekularny C12H34N2O2Si3
Masa cząsteczkowa 322.66706
Wygląd Bezbarwna ciecz
EINECS 000-000-0
Model SZ-BZ
Zdjęcie produktu
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 Colorless Liquid Chemical Product
Zastosowania
  • Działa jako wysokowydajny surowiec silikonowy do pielęgnacji włosów w preparatach do pielęgnacji włosów, takich jak odżywki, maski do włosów i szampony; przylega do keratyny włosów, tworząc film ochronny, zmniejszając tarcie, poprawiając łatwość rozczesywania na mokro, miękkość i połysk uszkodzonych włosów.
  • Służy jako środek zmiękczający i wygładzający włókna dla przemysłu tekstylnego, stosowany do obróbki tkanin i włókien w celu poprawy miękkiego, jedwabistego chwytu, odporności na zagniecenia i właściwości ściernych tekstyliów.
  • Działa jako reaktywny półprodukt silikonowy do modyfikacji kopolimerów poliuretanu, żywicy epoksydowej i poliamidu, wprowadzając segment silikonowy w celu poprawy elastyczności materiału, odporności na niskie temperatury i właściwości powierzchniowych Sigma-Aldr...
  • Stosowany do syntezy elastomerów samonaprawiających się, materiałów polimerowych modyfikowanych silikonem i specjalnych pochodnych chemii precyzyjnej w dziedzinie materiałów zaawansowanych.
Często zadawane pytania
Pytanie 1: Czy mogę otrzymać próbki?

Tak, zamówienie próbki jest dostępne do kontroli jakości i testów rynkowych. Jednakże, należy uiścić koszt próbki i koszt ekspresowy.

Pytanie 2: Czy otrzymujecie zamówienia niestandardowe?

Tak, ODM i OEM są mile widziane.

Pytanie 3: Jaki jest czas realizacji?

Zgodnie z ilością zamówienia, małe zamówienie zazwyczaj wymaga 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

Pytanie 4: Jakie są warunki gwarancji?

Dostarczamy 12-miesięczny okres gwarancji.

Pytanie 5: Jakie są warunki płatności?

Akceptujemy Escrow, T/T, West Union, gotówkę itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie