Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Fabrika Tedarik Verimli Aminopropil Sonlu Polidimetilsiloksan CAS 106214-84-0 Amino Silikon Yağı Kozmetik PDMS Saç Bakımı

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-BZ
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1
Fiyat: US $70.00 - 90.00/ Kilogram
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 1000kg/yıl
Ürün Özetleri
Benzil Benzoat CAS 120-51-4, %99 saflıkta, koku sabitleyici, reçineler için çözücü ve farmasötik ara madde olarak hizmet veren renksiz bir sıvıdır. ODM/OEM özelleştirmesi, 12 aylık garanti ve küresel ödeme seçenekleriyle gıda ve endüstriyel sınıflarda mevcuttur.

Ürün Detayları

Vurgulamak:

Aminopropil sonlu polidimetilsiloksan saç kremi

,

Amino silikon yağı kozmetik PDMS

,

Verimli polidimetilsiloksan saç bakımı

Product Name: Aminopropil Sonlu Polidimetilsiloksan
CAS Number: 106214-84-0
MF: C12H34N2O2Si3
MW: 322.66706
EINECS: 000-000-0
Melting Point: <-60°C
Boiling Point: > 200 ° C (yanan.)
Density: 25 °C'de 0,98 g/mL(yanıyor)
Refractive Index: n20/D 1.410
Fp: >230 °F
Storage Temp.: RT
Appearance: Renksiz Sıvı
Model: SZ-BZ
Specific Activity: 0,6-0,8 meq/g (Amin numarası)
Ürün Tanımı
Renksiz Sıvı Aminopropil Bitişli Polydimetilsiloxan CAS 106214-84-0
Ürün Genel Görünümü

Bis ((3-aminopropil) bitirilmiş poli ((dimetil siloksane) dipikolilamidopropil poli ((dimetil siloksane) (DPPDMS) sentezinde kullanılabilir.

Tandem kütle spektrometri (MS/MS), bis ((3-aminopropil) -PDMS'nin esas olarak son gruplarda intramoleküler nükleofilik yedeklemeler yoluyla ayrıldığını ortaya çıkarır.

Ürün Özellikleri
Ürün Adı Aminopropil Bitiş Polydimetilsiloxan
CAS numarası 106214-84-0
Moleküler formül C12H34N2O2Si3
Moleküler ağırlık 322.66706
Görünüşü Renksiz sıvı
EINECS 000-000-0
Model SZ-BZ
Ürün Görüntüsü
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 Colorless Liquid Chemical Product
Başvurular
  • Saç bakım formülasyonlarında, örneğin krem, saç maskesi ve şampuanlarda yüksek performanslı saç kondisyonu silikon hammaddesi olarak çalışır; koruyucu film oluşturmak için saç keratini ile yapışır,sürtünmeyi azaltmak, hasarlı saçlar için ıslaklık, yumuşaklık ve parlaklığı arttırır.
  • Tekstil endüstrisi için lif yumuşatıcı ve pürüzsüz bitiş ajanı olarak hizmet eder, kumaşların yumuşak-ipekli el hissini, kırışıklığa dirençli ve aşınma performansını artırmak için kumaş ve lif işleme uygulanır.
  • Poliüretan, epoksi reçine ve poliyimidin kopolimer modifikasyonu için reaktif silikon ara maddesi olarak fonksiyonlar, malzeme esnekliğini artırmak için silikon segmentini tanıtır.Düşük sıcaklığa dayanıklılık ve yüzey özellikleriSigma-Aldr- Evet.
  • Kendini iyileştiren elastomerler, silikon değiştirilmiş polimer malzemeler ve gelişmiş malzeme alanında özel ince kimyasal türevleri sentezlemek için kullanılır.
Sıkça Sorulan Sorular
S1: Örnek alabilir miyim?

Evet, örnek siparişi kalite kontrolü ve piyasa testi için mevcut. Ama örnek maliyeti ve ekspres maliyeti ödemek zorundasınız.

S2: Özel sipariş alıyor musunuz?

Evet, ODM ve OEM hoş geldiniz.

S3: teslim süresi nedir?

Sipariş miktarına göre, küçük sipariş genellikle 3-5 güne ihtiyaç duyar, büyük sipariş müzakere gerektirir.

S4: Garanti şartlarınız nedir?

12 aylık garanti veririz.

S5: Ödeme şartlarınız nedir?

Escrow, T/T, West Union, Nakit vb. kabul ediyoruz.

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder