Καλώς ήρθατε στο Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Υψηλής ποιότητας 2-υδροξυαιθυλοσαλικυλικό (CAS 87-28-5) για φαρμακευτικά ενδιάμεσα προϊόντα και καλλυντικά συστατικά

Βασικές ιδιότητες
Χώρος καταγωγής: Κίνα
Ονομασία μάρκας: Senzhuo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμός μοντέλου: SZ-MY
Εμπορικά Ακίνητα
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 100 γρ
Τιμή: 20-30USD
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, D/P, D/A
Ικανότητα εφοδιασμού: 100000
Σύνοψη του προϊόντος
Υψηλής καθαρότητας σαλικυλικό 2-υδροξυαιθυλεστέρα (CAS 87-28-5) για φαρμακευτικά ενδιάμεσα και καλλυντικά. Προσφέρει σαλικυλικό οξύ παρατεταμένης αποδέσμευσης με χαμηλό ερεθισμό, ενισχύει την αποτελεσματικότητα του αντηλιακού και χρησιμεύει ως σταθεροποιητικό άρωμα. Σταθερό, διαλυτό σε οργανικούς διαλύτες.

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Product Name: Σαλικυλικό 2-υδροξυαιθυλεστέρα
CAS No: 87-28-5
Melting Point: 25°C
MF: C9h10o4
Density: 1,244 g/mL στους 25 °C (lit.)
Boiling Point: 166 °C13 mm Hg (lit.)
Περιγραφή του προϊόντος

Εργοστασιακή προμήθεια Ανταγωνιστική τιμή 2-Ethylhexyl acetate CAS 103-09-3 Με γρήγορη παράδοση

Εισαγωγή:
Σε θερμοκρασία δωματίου, είναι ένα άχρωμο, διαφανές, παχύρρευστο υγρό. σε χαμηλές θερμοκρασίες, μπορεί να σχηματίσει ένα στερεό με χαμηλό σημείο τήξης.
Πυκνότητα: 1,244 g/mL (25°C)
Σημείο τήξεως: 25°C
Σημείο βρασμού: 166°C (13 mmHg); περίπου 294°C σε ατμοσφαιρική πίεση
Σημείο ανάφλεξης: 113°C (κλειστό κύπελλο)
Δείκτης διάθλασης: 1,548 (20°C)
Διαλυτότητα: Ελαφρώς διαλυτό στο νερό (περίπου 13 g/L). ευδιάλυτο σε οργανικούς διαλύτες όπως η αιθανόλη
Σταθερότητα: Σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου. αποφύγετε την επαφή με ισχυρά οξέα και αλκάλια, καθώς και υψηλές θερμοκρασίες, για να αποτρέψετε την υδρόλυση των εστέρων.
Χρήσεις:
1. Συστατικά καλλυντικών (πυρήνας):
Απαλή Θεραπεία Ακμής / Απολέπιση: Ιδιαίτερα λιπόφιλο, διεισδύει στην κεράτινη στιβάδα και παρέχει σαλικυλικό οξύ με τρόπο παρατεταμένης αποδέσμευσης, με αποτέλεσμα χαμηλότερο ερεθισμό και καθιστώντας το κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα.
Αντηλιακός ενισχυτής: Όταν συνδυάζεται με φίλτρα UVB/UVA, ενισχύει τους βαθμούς SPF/PA ενώ μειώνει την απαιτούμενη ποσότητα αντηλιακού και ελαχιστοποιεί τον ερεθισμό.
2.Fragrance Fixative: Παρέχει μακροχρόνια διατήρηση του αρώματος για αρώματα, κρέμες και προϊόντα προσωπικής περιποίησης.
Φαρμακευτικά ενδιάμεσα:
Χρησιμοποιείται ως πρόδρομος για τη σύνθεση αντιρευματικών και αντιφλεγμονωδών φαρμάκων, βελτιώνοντας τη υδατοδιαλυτότητα και τη διαπερατότητα του δέρματος.
Βιομηχανικές Εφαρμογές
3. Οργανικά ενδιάμεσα προϊόντα σύνθεσης, συντηρητικά βοηθήματα και πρόσθετα για καθαριστικά μετάλλων.
Όνομα προϊόντος  

Σαλικυλικό 2-υδροξυαιθυλεστέρα

CAS Αρ. 87-28-5
MF C9H10O4
MW 182,17
EINECS 201-737-2
Χρώμα άχρωμος

Υψηλής ποιότητας 2-υδροξυαιθυλοσαλικυλικό (CAS 87-28-5) για φαρμακευτικά ενδιάμεσα προϊόντα και καλλυντικά συστατικά

Συγγενικά προϊόντα

Στείλε Ερευνά