Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Wysokiej jakości 2-hydroksyetylsalicylat (CAS 87-28-5) do produktów farmaceutycznych pośrednich i składników kosmetycznych

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-MY
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 100G
Ceny: 20-30USD
Warunki płatności: L/C, T/T, Western Union, D/P, D/A.
Możliwość dostaw: 100 000
Podsumowanie produktu
Salicylan 2-hydroksyetylu o wysokiej czystości (CAS 87-28-5) do półproduktów farmaceutycznych i kosmetyków. Zawiera kwas salicylowy o przedłużonym uwalnianiu, który nie powoduje podrażnień, zwiększa skuteczność filtrów przeciwsłonecznych i służy jako utrwalacz zapachu. Stabilny, rozpuszczalny w rozpuszczalnikach organicznych.

Szczegóły produktu

Product Name: Salicylan 2-hydroksyetylu
CAS No: 87-28-5
Melting Point: 25°C
MF: C9H10O4
Density: 1,244 g/ml w 25°C (lit.)
Boiling Point: 166 °C13 mm Hg(lit.)
Opis produktu

Wyposażenie fabryczne Konkurencyjna cena 2-etylheksyloacetatu CAS 103-09-3 Z szybką dostawą

Wprowadzenie:
W temperaturze pokojowej jest bezbarwnym, przezroczystym, lepkim płynem; w niskich temperaturach może tworzyć stały materiał o niskim punkcie topnienia.
Gęstość: 1,244 g/ ml (25°C)
Punkt topnienia: 25°C
Punkt wrzenia: 166°C (13 mmHg); około 294°C przy ciśnieniu atmosferycznym
Punkt zapłonu: 113°C (za zamkniętą kubką)
Wskaźnik załamania: 1,548 (20°C)
Rozpuszczalność: Nieznacznie rozpuszczalny w wodzie (około 13 g/l); łatwo rozpuszczalny w rozpuszczalnikach organicznych, takich jak etanol
Stabilność: stabilna w temperaturze pokojowej; unikać kontaktu z silnymi kwasami i zasadowymi, a także wysokimi temperaturami, aby zapobiec hydrolizie estru.
Stosowanie:
1Składniki kosmetyczne (główne):
łagodne leczenie trądziku: silnie lipofiliczne, przenika do warstwa rogówki i dostarcza kwasu salicylowego w sposób trwałego uwalniania,powodując mniejsze podrażnienie i sprawiając, że jest odpowiedni dla wrażliwej skóry.
Wzmocnienie ochrony przeciwsłonecznej: w połączeniu z filtrami UVB / UVA zwiększa wartość SPF / PA, jednocześnie zmniejszając wymaganą ilość ochrony przeciwsłonecznej i minimalizując podrażnienie.
2.Fiksator zapachu: zapewnia długotrwałe utrzymanie zapachu w perfumy, kremy i produkty do pielęgnacji osobistej.
Średnie produkty farmaceutyczne:
Stosowany jako prekursor do syntezy leków przeciwreumatycznych i przeciwzapalnych, poprawy rozpuszczalności w wodzie i przepuszczalności skóry.
Zastosowania przemysłowe
3Środki pośrednie syntezy organicznej, środki konserwujące i dodatki do środków czyszczących metale.
Nazwa produktu  

2-hydroksyetylosalicylan

Numer CAS. 87-28-5
MF C9H10O4
MW 182.17
EINECS 201-737-2
Kolor bezbarwne

Wysokiej jakości 2-hydroksyetylsalicylat (CAS 87-28-5) do produktów farmaceutycznych pośrednich i składników kosmetycznych

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie