Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Ekstrakty roślinne z substancji mydlanych Cinnamaldehyd CAS 104-55-2 FEMA 2286 Konserwanty Przyprawy spożywcze

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-Cts
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: US $4-14/kg
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Ekstrakty z jabłonów z substancji roślinnych Cinnamaldehyde CAS 104-55-2 FEMA 2286 Konserwanty Przyprawy spożywcze Wprowadzenie: Cinnamaldehyd jest lekko rozpuszczalny w wodzie i rozpuszczalny w etanolu i chloroformie.Może odparować z parą wodną.Jest łatwo utleniane do kwasu cynamikowego w powietrzu...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

ekstrakty płynnych roślin

,

ekstrakty z żółtych roślin

,

ciekły kwas ferulowy w proszku

Product Name: Cinnamaldehyd
CAS: 104-55-2
MF: C9H8O
MW: 132.16
EINECS: 203-213-9
Color: Żółta płyn
Opis produktu

Ekstrakty z jabłonów z substancji roślinnych Cinnamaldehyde CAS 104-55-2 FEMA 2286 Konserwanty Przyprawy spożywcze

Wprowadzenie:

Cinnamaldehyd jest lekko rozpuszczalny w wodzie i rozpuszczalny w etanolu i chloroformie.Może odparować z parą wodną.Jest łatwo utleniane do kwasu cynamikowego w powietrzu. Istnieją dwa izomery, cis i trans, ale niezależnie od tego, czy jest to naturalny czy syntetyczny aldehyd cynamikowy, jest to struktura trans.Cinnamaldehyd jest głównym składnikiem oleju cynamonowego i oleju cynamonowegoJest również obecny w liściach cynamonu, korze cynamonu, patchouli, nasionach selera, balsamie cytrynowym, oleju różanym i oleju jacintowym.Cinnamaldehyd jest łatwo rozpuszczalny w ciekłym dwutlenku siarki i ma kolor czerwony, jest trudny do rozpuszczenia w ciekłym amoniaku i ma kolor żółty.Pyrocatechol i pyrogallol mogą być stosowane w celu silnego hamowania jego reakcji samooksydacyjnejMoże być polimerowany i wytwarzać kwas trans-cinnamiczny przez ogrzewanie w temperaturze 100-120°C przez 8 dni w promieniu ultrafioletowym.Reaguje z chlorkiem tionylu w celu uwolnienia chloru i dwutlenku siarki w celu wytworzenia α,β-dichloro-β-fenylopropanalu. Może być azeotropowany z hydridem aluminiowym litu lub reagowany z izopropoksydem aluminiowym w etanolu w celu uzyskania fenylopropanolu.

Stosowanie:

Cinnamaldehyd jest jednym z ważnych surowców farmaceutycznych. Często jest stosowany w miejscowych lekach i syntetycznych lekach.ściśnia tkankę skóry, i może być stosowany do masażu, aby udźwignąć kończyny i ciało, można w pełni poprawić zjawisko zatrzymywania wody i ma silny efekt rozkładu tłuszczu.Skutecznie zmiękcza i usuwa blizny i mięśniaki skóry. Rozprasza stazę krwi. Ma działanie antytrombinowe i ma działanie uspokajające, przeciwbólowe, przeciwgorączkowe i przeciwdrgawkowe. Ma również działanie hamujące pleśń.Cynamaldehyd jest jedną z ważnych przypraw, często stosowany w smakach mydła i w przygotowaniu smaków takich jak jasmin, jasmin, lilia doliny i róża.Najnowsze badania pokazują, że cynamaldehyd stosowany w gumie do żucia może mieć podwójny efekt sterylizacji i dezodoryzacji jamy ustnej

Nazwa produktu Cinnamaldehyd
CAS 104-55-2
MF C9H8O
MW

132.16

EINECS 203-213-9
Kolor żółty płyn

Ekstrakty roślinne z substancji mydlanych Cinnamaldehyd CAS 104-55-2 FEMA 2286 Konserwanty Przyprawy spożywcze

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie