Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Groothandel Kleurloze olierige vloeibare ethyloleat gebruikt als smeermiddel en waterbestendige stof

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SZ-WX
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 1KG
Prijs: US $110.00 - 160.00/ Kilogram
Betalingsvoorwaarden: T/T,Western Union,L/C
Leveringsvermogen: 10000kg/year
Productoverzicht
In het groot 98% Zuiverheid DL-Mevalonolactone CAS 674-26-0 met bulkvoorraad

Productdetails

Markeren:

Kleurloos olieachtig vloeistof ethyleoleaat

,

Gebruikt als smeermiddel

,

Waterbestendig Agents Organic Intermediate

Boiling Point: 216-218 °C15 mmHg
MF: 310.51
MW: 310.51
Refractive Index: n20/D 1,451 (lit)
Flash Point: >230 °F
PH: 8,3 (9 g/l, H2O, 20℃)
Product Name: Ethylleaat
CAS: 111-62-6
Melting Point: −32 °C (letterlijk)
EINECS: 203-889-5
Density: 0,87 g/ml bij 25 °C (lit.)
Productbeschrijving
Groothandel Kleurloze Olieachtige Vloeistof Ethyl Oleate CAS 111-62-6
Ethyl oleate is een vetzuurester gevormd door de condensatie van oliezuur en ethanol. Het is een kleurloze tot lichtgele vloeistof. Ethyl oleate wordt door het lichaam geproduceerd tijdens ethanolintoxicatie.
Ethyl oleate wordt gebruikt als oplosmiddel voor farmaceutische preparaten met lipofiele stoffen. Het wordt ook gebruikt als smeermiddel en weekmaker. De Food Administration reguleert het gebruik ervan als voedingsadditief onder "Food Additives Permitted for Direct Addition to Food for Human Consumption".
Productspecificaties
Productnaam Ethyl oleate
CAS-nummer 111-62-6
Molecuulformule C20H38O2
Molecuulgewicht 310.51
EINECS-nummer 203-889-5
Uiterlijk Kleurloze tot lichtgele vloeistof
Zuiverheid 98%
Ethyl Oleate chemical product sample
Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag